De 4 mooiste sneakers

Sneakers zijn terug van nooit weggeweest. Old school-modellen worden elk jaar in een nieuw jasje gestoken en er komen geregeld ook nieuwe (toekomstige) klassiekers bij. Ontdek de 4 it-sneakers die je zeker in je schoenenkast moet hebben.

1. Va Va Vans

Vans bestaat sinds 1966 en in het prille begin hadden de eerste modellen geen naam, maar een nummer. De #95 werd later omgedoopt tot de Era en werd opnieuw uitgebracht in de highschool-kleuren van die tijd.

Era (Vans)

Era - Vans

2. Flitsende Gazelle

Geïntroduceerd in 1968 als voetbalschoen en ondertussen één van de meest populaire Adidas-modellen ooit: de Gazelle. Deze iconische schoen kende in de jaren '90 opnieuw succes dankzij de Britpop-beweging. Je vindt de Gazelle vandaag in de meest trendy kleuren.

Gazelle (Adidas).

Gazelle - Adidas

3. Dé Max

Tien jaar lang hebben onderzoekers bij Nike aan een unieke technologie gewerkt die luchtkussentjes integreren in de perfecte loopschoen. In 1987 werd het resultaat op de markt gebracht als Air Max 1. Dit moet zowat de meest verkochte sportschoen allertijden zijn!

Air Max 1 Premium (Nike).

Air Max - Nike

4. Toekomstige Hit

D.A.T.E. staat voor de 4 eerste letters van de namen van oprichters Damiano, Alessandro, Tommaso en Emiliano die het merk in 2005 lanceerden in Londen. Ondertussen is het label een wereldwijde hit en de Snap een legendarisch model in wording.

Snap (D.A.T.E., € 200).

Snap - D.A.T.E.

Partner Content

Gesponsorde content