Dé 4 multibrand-walhalla’s in Knokke

The more the merrier. Zeker als het over de laatste nieuwe trends gaat. Deze multibrandboetieks selecteerden het beste van hun mooiste merken voor een stijlvolle zomer. Getest en goedgekeurd door Feeling!

 

Sketch –  Dé referentie

Sketch -  Dé referentie

Sketch –  Dé referentie

Sketch –  Dé referentie

Voor wie graag up & coming high-end merken in zijn kast ziet. Sketch is familie van Renaissance en Princess Blue in Antwerpen. We hoeven je dus niet te vertellen dat dit een van de meest trendy adressen van de kuststad is. N°21, Ulla Johnson en J.W. Anderson hebben hier hun vaste stek. De prachtige jurken van Cédric Charlier en de oversized sunnies van Acne Studios zijn topfavorieten.

WAAR? Kustlaan 339

Louis – No Limits

Louis - No Limits

Louis – No Limits

Louis – No Limits

Bij Louis is het toch altijd even tanden bijten. Balenciaga-tassen, Vetements-boots of een Comme des Garçons-bomber: de selectie is zo goed dat we bereid zijn een extra hypotheek op ons huis af te sluiten. Maar hey, wie het beste van het beste wil, wéét dat er een stevig prijskaartje aan vasthangt.

WAAR? Antoine Bréartstaat 16

Space –  kids only

Space -  kids only

Space –  kids only

Space –  kids only

Wie anders dan de allerkleinsten hebben het meeste strandpret van ons allemaal? Vóór we een ijsje halen, lopen we binnen bij Space: dé referentie voor hippe vogels buiten het Zwin. Met de communies in het vooruitzicht is dit het go to-adresje voor meisjes en jongens. Rockprinsesjes vinden gegarandeerd hun gading tussen de kinderlijn van Zadig & Voltaire.

WAAR? De Wielingen 18

Ironie – Hallo accessoires!

Ironie - Hallo accessoires!

Ironie – Hallo accessoires!

Ironie – Hallo accessoires!

Hoe toevallig: wij hebben dringend een nieuw paar designerschoenen met bijpassende tas nodig. Bij Ironie begrijpen ze ons volledig. Vergaap je aan hun prachtige selectie Prada, Dior, Santoni, Miu Miu en Saint Laurent en sla je slag. Een lange strandwandeling zal er niet meteen inzitten, toch niet met deze beauty’s aan onze voeten!

WAAR? Kustlaan 75

Op zoek naar nog meer adresjes aan de kust? Download hier je gratis Kustspecial e-book.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content