Dé shoptip: Sneakers

Op nummer 1 in je lijstje met goede voornemens voor het nieuwe jaar: méér sporten. Komt goed uit, want sneakers zijn terug van nooit weggeweest. Old school-modellen worden elk jaar in een nieuw jasje gestoken en er komen geregeld ook nieuwe (toekomstige) klassiekers bij. De aftrap geven we met de Trinomic van Puma. Deze iconische loopschoenen zagen voor het eerst het licht in 1990 en zijn nu uit in een hip kleurtje.

4 it-sneakers

sneakers

Va va Vans

Vans bestaat sinds 1966 en in het prille begin hadden de modellen geen naam, maar een nummer. De #95 werd later omgedoopt tot de Era en wordt elk seizoen in verschillende nieuwe kleurtjes gestoken. Wit blijft wel de ultieme klassieker.

Era (Vans, originele prijs: € 64,95). >>MEER INFO

 

 

sneakers

Flitsende Gazelle

Geïntroduceerd in 1968 als voetbalschoen en ondertussen een van de meest populaire Adidas-modellen ooit: de Gazelle. Deze iconische schoen kende in de jaren 90 opnieuw succes dankzij de Britpop-beweging. Je vindt de Gazelle vandaag in de meest trendy kleuren.

Gazelle (Adidas, originele prijs: € 100). >>SHOP NU

 

 

sneakers

Dé Max

Tien jaar lang hebben onderzoekers bij Nike aan een unieke technologie gewerkt die luchtkussentjes integreert in de perfecte loopschoen. In 1987 werd het resultaat op de markt gebracht als Air Max 1. Dit moet zowat de meest verkochte sportschoen aller tijden zijn!

Air Max 1 Premium (Nike, originele prijs: € 135). >>SHOP NU

 

 

sneakers

Toekomstige hit

D.A.T.E. staat voor de 4 eerste letters van de namen van oprichters Damiano, Alessandro, Tommaso en Emiliano die het merk in 2005 lanceerden in Londen. Ondertussen is het label een wereldwijde hit en de Hill High een legendarisch model in wording. Deze tropical bloemenversie heeft alvast ons hart gestolen.

Hill High Fantasy Tropical (D.A.T.E., € 149). >>SHOP NU

Partner Content

Gesponsorde content