De trend van de water-in-de-kelder jeans

De modetermen voor dit type broek schieten als paddestoelen uit de grond. Vandaag zullen we het specifiek hebben over de jeans-modellen kick flare jeans en cropped flares. Het is oké als dit voorlopig even Chinees lijkt: hieronder leggen we het uit!

Help, ik zie geen verschil

Wees gerust, wij hebben ook even moeten kijken. Het verschil tussen een kick flare jeans en een cropped flare jeans zit 'm in de lengte: cropped flares zijn namelijk echt 3/4 broeken, terwijl de kick flare jeans nét kort genoeg is om met sneakers te dragen maar niet noodzakelijk een 3/4 model is. Oké, tot zo ver kunnen we mee.

Te veel soorten water in de kelder

De cropped flare jeans is dus een model tussen de culotte en de olifantenpijp in. Maar wie oh wie vertelt ons hoe de culotte precies verschilt van de flare jeans en hoe zit het met de olifantenpijpen waarmee we vroeger allemaal rondliepen? Mode oh mode, soms mocht het wel wat simpeler zijn!

Cropped flare

Ideaal voor peervormig figuur

Deze broek past bij verschillende looks, maar is vooral heel flatterend voor vrouwen met een peervormig figuur. De wijde pijpen brengen het peer-figuur in proportie doordat de onderkant van de broek compenseert met de bovenkant (in dit geval de dijen en heupen).

Hou je van trends? Lees dan zeker ook over deze witte trend.
 

Lees ook:

Kapseltrend: pink hair don't care

3 x zo draag je sneakers

Partner Content

Gesponsorde content