Deze 7 influencers bewijzen dat je geen groot budget moet hebben om er fantastisch uit te zien

Allemaal leuk en aardig, al die influencers met de laatste nieuwe designertas, maar onze portemonnee laat zo’n aankoop niet altijd toe. Gelukkig zijn er ook heel wat stijlvolle modemeisjes on a budget om je inspiratie bij te halen. Look like a million bucks met deze betaalbare inspiratie.

 

 

1. Bruna bear

De Libanese @Brunabear woont in Amsterdam en heeft een voorliefde voor matchy matchy looks: een crèmekleurig kostuum, een comfy grijze jogging en New Balance sneakers. Voor sporty streetstyle met een vissershoedje en héél af en toe een tweedehands designertas moet je bij deze Amsterdammer zijn.

2. Paulien Riemis

Vlaanderens favoriete modemeisje @paulienriemis combineert vintage met highstreet labels en kleine Belgische merken. Haar favorieten? Edited, H&M, Levi’s, Selected Femme, Arket en Âme Antwerpen.

 

3. Bab Buelens

@babmjb vindt altijd de perfecte balans tussen sporty en chic: een grote sweater met hoge laarzen, een jogger met loafers of een western detail – dat doet ze allemaal met highstreet labels en vintage vondsten. Schattige hond als accessoire is optioneel.

4. Grace Ghanem

@greceghanem heeft de kunst gevonden om er altijd ‘duur’ uit te zien. Soms zijn haar looks best prijzig, maar deze style queen op leeftijd is o.a. ook een van de  #mangogirls en weet daar altijd de pareltjes uit te kiezen.

5. Vivian Hoorn

De Nederlandse @vivianhoorn houdt van chic. Ze shopt haar kostuums bij Zalando, maar ook bij mid-segmentlabels als Samsoe Samsoe. Ze weet als geen ander te combineren voor ieder figuur.

6. Lucy Williams

De Britse @lucywilliams02 heeft een eigen juwelenlijn bij het betaalbare label Missoma London. Van bedelarmbanden tot ear cuffs: wij willen alles uit haar collectie.

7. Amaka Hamelijnck

@Amaka.hamelijnck heeft goeie smaak en een oog voor betaalbare merkjes zoals Hill House, Butter & Hazel en Motel. Voor mode ver weg van de highstreet moet je bij deze Amsterdammer zijn.

 

Nog meer mode lezen:

Partner Content

Gesponsorde content