Hoewel heel wat beroemdheden nogal wat outfitblunders durven begaan op de Golden Globes, ging dat dit jaar anders. De rode loper kleurdeomwille van een wel érg opvallende redenzwart en dat is doorgaans een veilige optie. Toch liep het hier en daar grondig mis én hadden enkele celebs duìdelijk een vergadering gemistThey feel you, Jay Vleugels…

Ook vorig jaar vielen de modeblunders met bakken uit de lucht. Dit waren de grootste fails van 2017.

Awards season post-Weinstein

Het awards season post-Weinstein kende gisteren haar startschot met de Golden Globes 2018. Hoewel er op de rode loper gewoonlijk heel wat celebs de mist ingaan, werd het dit jaar moeilijk een best en worst dressed-lijstjes te maken. Zowat alle vrouwelijke bekendheden kozen net als hun mannelijke collega’s voor zwart, een statement die de ‘#MeToo beweging’ en ‘Time’s Up campagne’ kracht bijzet. De vrouwelijke celebs wilden met deze kledingkeuze het misbruik in Hollywood aankaarten.

Zij misten de Memo

Toch gingen er enkele dames tegen de stroom in. Zo verscheen actrice Blanca Blanco in een sexy knalrode jurk met thigh-high splitdie bijna net zo hoog kwam als die van Chrissy Teigen op de AMA’s vorig jaar – en ging Barbara Meier voor een glitterjurk met pastelkleurige veren. Over veren gesproken, wat is die kleine pluizige op je schouder, Allison Janney?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Daarnaast slaagden sommige celebs – die wél op de hoogte waren – er toch in de bal compleet mis te slaan met hun zwarte jurk. Fashion first lady Sarah Jessica Parker stelde dit jaar teleur met haar bombastische en goedkoop uitziende baljurk en ook Outlander-ster Caitriona Balfe droeg een jurk met vreemde snit. Om van Mariah Carey en Orphan Black-actrice Missi Pyle nog maar te zwijgen… Oordeel even zelf:

Blanca Blanco

Barbara Meier

Mariah Carey

Sarah Jessica Parker

Caitriona Balfe

Missi Pyle

Meer modeblunders