Als een royal iets draagt, is het vaak dezelfde dag nog uitverkocht. Neem nu dit tasje van Meghan Markle of het beroemde Amalia-jurkje van de Prinses van Oranje. Ook Kate Middleton heeft dit royal-effect maar gelukkig hoeven we vanaf nu niet meer zo diep in onze portefeuille te graven om dit specifieke jurkje uit haar garderobe het onze te maken.

Het Middleton-effect

In november 2016 droeg Kate Middleton naar de filmpremière van ‘A Street Cat Named Bob’ witte lange jurk met kant bovenaan. Het jurkje was van het label Self Portrait en was meteen uitverkocht nadat zij ‘m droeg. Hij had dan ook al een mooie prijs van 260 euro.

Zit hij – net als bij ons – nog steeds vers in je geheugen? Leuk nieuws dan, want webshop Asos heeft nu een kleedje dat erg op de jurk van Kate lijkt. De lengte van het ‘Little Mistress’ jurkje is korter, maar de bovenkant is bijna exact hetzelfde. Als we het nòg leuker kunnen maken: deze variant kost amper 89,99 euro. Behoorlijk minder dan de prijs die Middleton ervoor neertelde. What are you waiting for?


Meer outfits van Kate