Feeling front row bij Tommy Hilfiger

Altijd al een échte fashion show live willen meemaken? Wij helpen je alvast op weg, want aanstaande maandag 17 uur kan je hier de runway show van Tommy Hilfiger live streamen recht vanop New York Fashion week. 

Behoorlijk uniek, deze livestream van de Tommy Hilfiger S/S 16 show. De locatie, de kleren, de muziek, de modellen: allemaal nog één grote verrassing voorlopig, maar verwacht je aan flink wat spektakel. 

Tommy

Ter illustratie: het winterdefilé vond plaats in een American Football-stadium in NYC, compleet met opzwepende muziek, stadionlampen en baseball-helmen. De modellen zijn altijd top, de lijst celebs eindeloos, en Tommy zelf, die krijg je ook te zien, op het eind van de show. Dus: stay tuned, en mis deze exclusieve afspraak met Mr. Hilfiger niet. 

Tommy Hilfiger

Wij mogen alvast een tipje van de sluier oplichten met een schets van deze prachtige bomber jacket die na de show meteen te koop zal zijn op tommy.com. Wil je nog meer previews zien van de show? Hou dan ook zeker de social media van Tommy Hilfiger in gaten. 

Bekijk de runway show live: Afspraak maandag om 17 uur 

Lees ook:

Partner Content

Gesponsorde content