Happy de herfst door met een kleurrijke donsjas

Je houdt van comfort en kwaliteit, maar  wil niet inboeten aan stijl. Juist? Kies dit najaar voor een donsjas. Die houdt je warm en is toch elegant dankzij z’n fijne materialen en vrouwelijke pasvorm. Bij C&A vind je dit topmodel in maar liefst negen verschillende kleuren, voor ieder type wat wils dus!

Voor de kleurenkeuze van je donsjas laat je je best bijstaan door je My Color Passport app of kleurenwijzer. Enkele praktische stijltips geven we je hieronder graag mee.

Do’s & Don’ts:

  • Op weekdagen hol je van kantoor naar een lunch met je lover, een after work drink met collega’s of een etentje met vriendinnen. Bij een geklede look – jeans, hemd, hakken – past een donsjas ook perfect. Al doen metallic en neutrale tinten het hier net iets beter dan hun felgekleurde soortgenoten.
  •  Een frisse neus halen doet altijd deugd, ook in koudere herfstmaanden. Een lange strandwandeling maken en even lekker uitwaaien is nog leuker in een donsjas die je beschermt tegen wind en regen en met een paar comfortabele laarzen aan je voeten. Vooral als die wandeling wordt afgesloten met een dampende tas chocolademelk  ...

Verantwoord en diervriendelijk

Wie voor een donsjas kiest bij C&A haalt een tijdloze jas in huis, en mag tegelijkertijd zeker zijn van een verantwoorde keuze. Alle donsjassen zijn gemaakt van 100% gecertificeerd dons, een duurzame en bewust diervriendelijke keuze.

C&A

C&A

C&A

29€

C&A

C&A

C&A

29€

C&A

C&A

C&A

29€

C&A

C&A

C&A

29€

C&A

C&A

C&A

29€

C&A

C&A

C&A

29€

C&A

C&A

C&A

29€

C&A

C&A

C&A

29€

29€

C&A

C&A

C&A

29€

29€

C&A

C&A

C&A

29€

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content