Hebben! Handtassen en hoeden van AWARDT

AWARDT, het Belgische ontwerpersduo uit Mechelen – Wies en Els -, denkt deze winter in lijnen. De nieuwe handtassen en hoeden voor het seizoen FW14 zijn erg afgelijnd en strak.

Wies en Els (moeder en dochter) denken graag in strakke lijnen, waarbij ze wel graag out of the box gaan in hun ontwerpen. Hun label AWARDT verkreeg onlangs de officiële ‘Handmade in Belgium’ stempel, een terechte verdienste gezien alles in hun Atelier in Mechelen wordt bedacht en gemaakt.  

Handtassen: Strak en soepel

De rode draad doorheen hun collectie voor deze herfst/winter 2014? ‘Strepen’! De lijn omvat moderne classics met een strakke vorm, ‘halve cirkels’ en rechthoekige en vierkante modellen. De lijnen en strepen vormen het contrast met de soepele tassen. Dankzij het kleurenspel loopt alles mooi in elkaar over. Ultra chique met een tikkeltje nonchalance.

AWARDT - handtassen

Clutch - AWARDT

Hoeden en baretten

Naast de handtassenlijn heeft AWARDT ook een vernieuwde hoedencollectie. De vilten hoedjes en baretten kregen hier een daar contrasterende applicaties of een opengewerkte toplaag die een two-in-one effect geeft. Het kleurenpallet is warm – denk bordeaux, bosgroen en aubergine – met pittige accenten zoals fuchsia en aquablauw. Wil je helemaal opvallen, dan ga je voor de print met veren, koraal en parels.

Hoeden - AWARDT

Actrices en muzikale talenten Clara Cleymans en Karin Jacobs zijn al fan!

Clara Cleymans voor AWARDT

Partner Content

Gesponsorde content