Home Mode Heet van de naald: Vans lanceert een capsule collectie met déze high...

Heet van de naald: Vans lanceert een capsule collectie met déze high fashion designer

Heet van de naald: Vans lanceert een capsule collectie met déze high fashion designer

Hier is een streepje modenieuws om de werkweek vrolijk mee af te sluiten: Vans en Karl – wait for it – Lagerfeld katapulteren 7 september een capsule collectie de wereld in. Jup, Vans, het skatermerk dat plots terug hip is. En inderdaad, Karl Lagerfeld, die met zijn zwarte zonnebril en witte paardenstaart van Chanel. Als dat geen nieuws is om de dag goed mee te starten.

Urban Style x High Fashion

Naast Louis Vuitton x Supreme (nog zo’n street wear classic) lanceren Karl Lagerfeld en Vans nu dus ook een urban style capsule collectie met high-end touch. Volgens WWD ging Karl aan de slag met 6 Vans-klassiekers zoals de Sk8-hi en de Old Skoolsneaker. Ook een T-shirt, bomberjack en rugtas werden speciaal voor deze capsule collectie ontworpen door the master himself.

Black ‘n Karl

Rode draad doorheen de collectie? Zwart-wit with a hint of Karl. Zo zal Karl Lagerfelds afbeelding prijken op meerdere stuks, zoals wel vaker in zijn eigen collecties. De collectie zal debuteren op het Bread & Butter mode-evenement in Berlijn (1 t.e.m. 3 september). Portemonnee in de aanslag: de prijzen voor de exclusieve stukken zullen variëren tussen de € 33 en € 255.

De oplage is beperkt (hoe kan het ook anders) en enkel te koop in geselecteerde Vans- en Karl Lagerfeld-shops. Verlies de 7de je computer dus geen enkel moment uit het oog of sta heeeeel vroeg op om als eerste aan de winkeldeuren te staan.

Om het in Karls eigen woorden te zeggen: be ready!

@vansgirls x #KARLLAGERFELD… 07.09.17. Be ready! #VansxKARLLAGERFELD

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) on

Meer modenieuws: