Inge Onsea’s favoriete shopadresjes in Knokke

Knokke blijft een echt shopping-walhalla. Wij vroegen aan Inge Onsea, oprichtster van het merk Essentiel en knokke-insider, haar favoriete adresssen in deze badstad.

1. Space

Inge Onsea: “Space is een heel leuke kinderkledingwinkel. Ik koop hier alles voor mijn kids.”

Space – De Wielingen 18 – 8300 Knokke.

Space

2. Antiquair Jean Phillipe Demeyer

Inge Onsea: “De eigenaar is een goede vriend van mij. Hij biedt een excentrieke mix aan van vintage en antiek. Een must-visit.”

Jean Phillipe Demeyer, Sparrendreef 98, 8300 Knokke.

Jean Philippe Demeyer

3. Gypset Style

Inge Onsea: “Dit is een prachtige decoratiewinkel waar je oude en nieuwe objecten kunt vinden: van geurkaarsen tot bestek en vintage juwelen…”

Gypset Style – Golvenstraat 17 – 8300 Knokke.

Gypset Style

4. Louis

Inge Onsea: “Hier kan ik niet voorbijlopen zonder binnen te springen. Balenciaga en Acne onder één dak! Wat heeft een mens nog meer nodig?”

Louis, Antoine Bréartstraat 15, 8300 Knokke.

Louis

5. Essentiel aan zee

Inge Onsea: “In het weekend heb ik eindelijk tijd om onze eigen winkel te bezoeken. Ik kom graag langs voor een babbeltje met de verantwoordelijke om te zien wat wel loopt en wat niet.”

Essentiel, Kustlaan 146a, 8300 Knokke.

Essentiel

 

Ben je nu al aan het wegdromen van een zonnige zomer aan onze Belgische Kust? Dan doen wij er graag nog een schepje bovenop met een voorsmaakje van onze Kustspecial. Download hier enkele reeds uitgestippelde shoppingroutes en dé must-do’s van onze Feeling-gastvrouwen aan de Belgische Kust. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content