Blake Lively is een stijlicoon, zover is duidelijk. De mama van twee verschijnt regelmatig in vrouwelijke galajurken en sexy outfits, maar tegenwoordig lijken haar kapstokken vol te hangen met maar één ding: suits. Tijdens de VMA’s droeg ze nog dit dramatische zijden broekpak van Ralph & Russo en ook op andere momenten deze maand kwam ze naar buiten met een mannelijk zakenpakje dat ze telkens pimpte op haar eigen manier. Bekijk hieronder onze favorieten, haal wat van je spaarboek en shop dezelfde – of een gelijkaardige – outfit als de Gossip Girl ster.

De mantelpakjes van Blake

In neongroen pak van Versace

Onlangs werd de actrice gespot met dit ‘kermitgroene’ pakje in New York. De two piece komt uit de lente/zomer 2019 mannencollectie van Versace en ze combineerde hem met kleurrijke pumps en juwelen van Lorraine Schwartz.

Blazer met jacquarddessin

Sandro
€ 295 – Shop hem hier

Wide fit palazzo broek met jacquarddessin

Sandro
€ 195 – Shop hem hier

In gestreept pak van Zimmermann

Om haar nieuwste film A Simple Favour te promoten droeg Blake Lively onlangs een verticaal gestreept pakje uit de Nicky Zimmermann Resort 2019 collectie. Te koop vanaf november!

Wit gestreepte blazer

Mango
€ 59,99 – Shop het hier

Wit gestreepte pantalon

Mango
€ 49,99 – Shop het hier

In blush casual pakje van Vivienne Westwood

Deze blushkleurige suit van Vivienne Westwood met rafelige randjes – ontworpen door Alber Elbaz – droeg Blake Lively met een wit hemd van Sonia Rykiel. De veterschoenen met duizenden studs zijn van Christian Louboutin.

Mauve casual blazer

Vivienne Westwood
€ 990 – Shop hem hier

Mauve casual pantalon

Vivienne Westwood
€ 495 – Shop hem hier

In fluwelen broekpak van Brunello Cucinelli

Toen Blake vorige week haar hotel verliet in New York droeg ze een blauw fluwelen broekpak met kastanjebruine blazer van Brunello Cucinelli. De pumps met studs? Die zijn alweer van haar lievelingsdesigner Christian Louboutin.

Kastanjebruine velvet blazer

Brunello Cucinelli
€ 2.300 – Shop hem hier

Fluweelblauwe gilet

Brunello Cucinelli
€ 3.195 – Shop hem hier

Fluweelblauwe broek

Brunello Cucinelli
€ 650 – Shop hem hier

In geruit broekpak van Roland Mouret

Dit kleurrijke geruite broekpak van Roland Mouret mét stropdas is op en top mannelijk, maar op en top sexy. Ze droeg ‘m toen ze het Crosby Hotel in Manhattan’s SoHo verliet.

Geruite blazer

Tibi
€ 880 – Shop hem hier

Geruite kostuumbroek

Tibi
€ 535 – Shop hem hier

 

Meer over Blake Lively