Naast hun liefde voor prinsen hebben Kate Middleton en Meghan Markle nog ietsje gemeen: hun winterjas. Op koude dagen verwarmen ze zichzelf in dezelfde stijlvolle snit, en daar zit een bekende Canadese designer voor iets achter.

Royaal ingeduffeld

Het chique Canadese merk Sentaler werd in 2009 opgericht door Bojana Sentaler en maakt outerwear van hoge kwaliteit. Piekfijne designs in zachte kleuren zijn hun handelsmerk en daar blijken royals én andere invloedrijke madammen ook van te houden. Kate en Meghan zijn immers niet haar enige fans, ook Sophie Grégoire Trudeau – de vrouw van de Canadese premier Justin Trudeau – draagt maar al te graag de winterjassen van de ontwerpster.

De Hertogin van Cambridge droeg tijdens haar bezoek aan Canada vorig jaar deze babyblauwe alpaca-jas met ribbelmouwen van het merk. Ook schoonzus Meghan Markle werd al gespot in outfits van Sentaler. De actrice en princess-to-be heeft onder andere een lange wrap coat, een jas met wijde kraag, en kaki trenchcoat in haar closet.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een koninklijke closet

Goed nieuws want Sentaler zelf laat weten dat de koninklijke jasjes nog niet zijn uitverkocht. Heb je genoeg gespaard? Dan kan je hieronder royaal aan het shoppen gaan:

Wrap-jas van baby-alpaca

Sentaler
€ 1.092,49 – Bekijk hem hier

Mantel van baby-alpaca met fur kraag

Sentaler
€ 1.426,18 – Bekijk hem hier

Cape met riem uit alpaca-wol

Sentaler
€ 841,08 – Bekijk hem hier

Wrap alpaca-jas met ribbelmouwtjes

Sentaler
€ 1.206, 77 – Bekijk hem hier

De koninklijke dresscode

SOURCE: Harpers Bazaar NL