Home Mode Nog maar één nachtje slapen …

Nog maar één nachtje slapen …

Nog maar één nachtje slapen ...

Morgen is het zover. Na maandenlange spanning stelt H&M de nieuwe collectie door Maison Martin Margiela voor aan het grote publiek. Feeling nam vanavond al een kijkje en zag dat het goed was.

Opstaan voor het ochtendgloren om een toegangsticket te bemachtigen voor de MMM for H&M collectie… Sommigen vinden het misschien raar, maar geloof ons, het is de kleine oogjes waard.
De collectie bestaat uit creatieve en originele re-inventions van eerdere topstukken uit de collecties van Maison Martin Margiela. Horizontaal gedrapeerde jurken, oversized vesten en schoenen met onzichtbare hakken zijn slechts een kleine greep uit het adembenemende aanbod.

Onze favorietjes? De zwarte oversized cape, de asymetrische rode glamourdress en alle "onzichtbare" accessoires met de invisible high heels op kop! Deze toppers worden aangevuld met grote jassen, gemakkelijke dagjurken met een twist en leuke, smaakvolle prints. De designerstukken zijn bovendien erg betaalbaar. Gaande van accessoires aan 10 euro tot warme wintercapes aan 180 euro. Een unieke kans op een volwaardige Margiela. Snel je bed in en morgen voor zonsopgang op pad!
(EG)