Oscars 2014: Wie kleedt Veerle Baetens?

Net als vorig jaar zijn de Belgen vertegenwoordigd op de Oscars. In welke outfits zal de cast van The Broken Circle Breakdown met onder andere actrice Veerle Baetens schitteren op het feest?

Zondagnacht is het eindelijk zo ver, dan worden de meest prestigieuze prijzen binnen de filmindustrie met veel pracht en praal uitgereikt tijdens de Oscars. Net als vorig jaar zijn de Belgen vertegenwoordigd op de ceremonie, maar wat trekt de cast van The Broken Circle Breakdown aan om naar zo’n feestje te gaan?

Strak in het Oscar-pak met Café Costume

Als man is de keuze natuurlijk snel gemaakt, zo is een mooi kostuum een absolute must op de Oscars. De heren van The Broken Circle Breakdown krijgen voor de gelegenheid een op maat gemaakt pak van het Belgische label Café Costume. Voor Café Costume is dit niet de eerste keer dat hun creaties gedragen worden op de Oscars, zo droeg ook Michaël R. Roskam, regisseur van Rundskop, een pak van Café Costume tijdens de uitreiking in 2012. De winkel van Café Costume in Gent speelde bovendien een niet-onbelangrijke rol in the Broken Circle Breakdown: de ruimte werd voor de gelegenheid namelijk omgetoverd tot de tattoo-shop van Elise, rol vertolkt door Veerle Baetens.

Oscars 2014 Veerle Baetens

Alle ogen op Veerle Baetens

Sorry heren, maar op een glamoureuze avond als de Oscars zijn alle ogen meestal gericht op de vrouwelijke gasten. Zij dragen de mooiste en meest exclusieve jurken waarvan de foto’s de komende dagen de hele wereld rondgaan. Veerle Baetens liet al weten dat ze zeker en vast een Belgische creatie zal dragen. Hopelijk kiest Veerle deze keer voor een gewaagdere outfit dan op de European Film Awards in Berlijn. Haar little black dress mocht toen net een iets hoger diva-gehalte hebben. In het maartnummer van Feeling geeft onze chef-mode Michaël, Veerle alvast enkele tips om te schitteren in Hollywood.

Lees de brief van onze chef-mode Michaël aan Veerle Baetens in het maartnummer van Feeling en ontdek in welke outfit de moderedactie Veerle graag zou zien schitteren.

Download het nieuwe magazine nu op je tablet via MagStore of neem een jaarabonnement op Feeling!

Partner Content

Gesponsorde content