Pop-up shop in Knokke: Billion Dollar Babes

Het is weer die tijd van het jaar: pop-up bars en shops maken zich klaar voor de zomer. En waar kan dat beter dan in ... Knokke! Dat vindt ook het Belgische merk Billion Dollar Babes.

Knokke

Tijdens de zomermaanden is Knokke the place to be voor alle fashionista’s. Met zijn Saint-Tropez allures, mooie stranden en prachtige winkels bezorgt deze kuststad je een instant vakantiegevoel waar natuurlijk de ‘Happy Summer Basics’ van Billion Dollar Babes niet mogen ontbreken! Wij kijken dan ook enorm uit naar de BDB pop-up store op de zeedijk van Knokke die je heel de maanden juli & augustus in zomerse sferen brengt. Het nieuwe interieur past perfect bij de prime time locatie naast Glacier de la Poste en tegen over het hippe Marilyn Monroe strand.

Billion Dollar Babes

Het Belgische merk met de 100% comfy basics voor alle maten en pasvormen – ook voor zwangere fashionista’s en mini-babes – is ondertussen een vaste waarde geworden in het modelandschap en heel de collectie wordt verkocht in de BDB zomer pop-up store. De zomercollectie van Billion Dollar Babes leent zich uitstekend voor een dagje strand of om in te flaneren op een zwoele zomeravond!

Info BDB pop-up shop

De BDB pop-up store opent zijn deuren op 3 juli op de Zeedijk 712 van Knokke en blijft open tot eind augustus. Openingsuren: elke donderdag – vrijdag – zaterdag – zondag van 10.30u – 20u.

Billion Dollar Babes

Partner Content

Gesponsorde content