Het basis-item dat deze zomer absoluut niet in je garderobe mag ontbreken? Een simpel wit T-shirt. Daar hebben wij bij Feeling alvast aan gedacht: deze maand vind je bij ons magazine een schattig wit shirt met V-hals van Thelma en Louise.

Plain white T met een boodschap

Wat onze versie van de plain white T extra de moeite maakt? De mooie body positivity-boodschap op de rug: een prachtige minimalistische rode tekening van een dame die zichzelf omhelst met daaronder de woorden ’embrace yourself’.

white shirt

Waarom een simpel wit shirt deze zomer echt wel een basisplek in jouw capsule-kleerkast verdient? Dat legt onze moderedactie even voor je uit. 3 x on trend manieren om je plain white T stijlvol te combineren.

3 x on trend manieren om je wit T-shirt te dragen

1. Wit shirt als neutrale basis

Een wit T-shirt is het perfecte onderstuk voor als het in de zomer wat kouder is en je graag een iets opvallender of een ietwat meer upscale bovenstuk zou dragen, zoals bijvoorbeeld een mooie cardigan of een geklede blazer.

wit T-shirt

Door er een blouse of een ander shirt met print onder te dragen, leid je de aandacht immers ook meteen weer van je mooie bovenstuk. Door voor een wit T-shirt te gaan zorg je voor een mooie neutrale breuk in je outfit, maar wel zonder de aandacht van de belangrijkste elementen af te leiden.

2. Ga voor een V-hals

Als je voor een wit shirt gaat om je outfit af te maken, dan kies je er best eentje uit met een V-hals, want die staat het mooist bij elk type boezem. Vooral vrouwen met iets vollere borsten zullen daar wel bij varen.

wit T-shirt

Terwijl een ronde hals optisch immers meteen voor wat extra volume in de borst-regio zal zorgen, gaat een V-hals net maken dat alles mooi naar beneden valt. Wat meestal extra flatterend overkomt.

3. Wit shirt als blikvanger

Naast een perfect fit om dienst te doen als ‘neutrale basis’ voor je iets specialere outfit, kan je van je witte T-shirt ook net de blikvanger van je outfit maken. Draag hem bijvoorbeeld net zoals moderedactrice Kristin hieronder op een leuke, maar vrij casual linnen rok met ruitjes om een dagje door de stad te flaneren.

Werk af met een vrij simpele instapper in leer én met een schattig, maar toch in het oog springend statement tasje, zoals de bucket bag van Kristin hierboven.

Extra tip: rol de mouwtjes op

Een extra tip om je look een beetje spice en edge mee te geven: rol de mouwtjes van je witte shirt een beetje op. Dat geeft meteen een iets hipper en stoerder effect.

One size doesn’t fit all

Omdat we bij Feeling jammer genoeg niet voor iedereen een gepersonaliseerde maat met ons magazine mee kunnen sturen, hebben we gekozen voor een middenmaat. Omdat we ons er natuurlijk van bewust zijn dat die maat niet zomaar voor iedereen als gegoten zal zitten, mat onze chef Mode Els Keymeulen de maten van het shirt alvast even voor jullie op:

  • Lengte: 60 cm
  • Schouders: 45 cm
  • Omtrek (borst): 102 cm

Komen jouw maten overeen met die van onze leuke top? Rep je dan nu naar de krantenwinkel en haal jouw hoogstpersoonlijke exemplaar van het Thelma en Louise shirt in huis. Dat en je Feeling van deze maand natuurlijk.

 

Meer lezen over mode en trends: