Soldenspecial: 10 x nu kopen, straks (ook) dragen

Els Keymeulen

De solden zijn begonnen! Het perfecte moment om enkele slimme koopjes te doen. De komende dagen laat chef-mode Els Keymeulen je zien wat er zoal in haar winkelmandje zit en wat de slimme stuks zijn die je nu voor een prikje kan kopen, maar waar je nog maanden plezier van hebt.

 

Onder het motto ‘een gewaarschuwd vrouw is er twee waard’: met dit insider-lijstje koop je vandaag wat je komende herfst nòg draagt. Graag gedaan.

 

10 x slim soldenshoppen

1. Furry Birkenstock

Een Birkenstock in een beige tint. Want vandaag heerlijk onder al je zomerjurken, komende herfst een trend met dikke sokken erin.

Dit artikel maakt deel uit van onze grote soldenspecial. Klik hier voor nog meer leuke artikels. 

Birkenstock met fur, € 94,99

2. Witte jeans

Een witte jeans. Tof voor aan zee met een met een topje en slingbacks, straks de basis van je herfstlook, met een dikke trui erboven.

Witte paperbag jeans – Closed. Eerst € 179, nu € 129.

3. Anything zilver

Zilver reflecteert prachtig het zonlicht, kan straks opnieuw uit de kast rond de feestdagen.

Sequin pants – Monki. Eerst € 35, nu € 17,50.

4. Athleisure

Een sportitem; of het nu een sweater, een paar sneakers of een windbreaker is. Sportief blìjft een trend, ook straks nog.

Lichtblauwe broek – Weekday. Eerst € 45, nu € 25.

5. Vandaag is... geel

Geel! Traditioneel een kleur die je enkel met zomerdagen associeert, maar dat gaat komende herfst veranderen. Geel matcht mooi met bruintinten en met grijs: een blijver dus.

Criss cross geknoopte blouse in linnen – & Other Stories € 69

6. Mini volume, major look

Een minitasje; je weet wel: zo’n tasje waar eigenlijk niks in past. Koop het nu, draag het straks als statement piece om je outfit af te werken.

Mini rieten tas – JW Anderson. Eerst € 1.290, nu € 645.

7. Patchwork-proof

Patchwork is nu al voorzichtig te vinden in de zomercollecties en breekt straks écht door. Vroege vogels weten wat te doen: nù scoren.

Short – Dolce & Gabbana, € 795

8. Wie het muiltje past

We gaan, na jaren van sneakers, stilaan weer terug richting hakje. Shop een paar met kitten heel, kies voor een schoen waar eventueel een sokje in past en weet: de mooiste herfstoutfits werk je straks af met een vrouwelijk schoentje.

Muitjes – Cos. Eerst € 135, nu € 40.

9. Go Wild Cats!

Wìj willen liever niet terug naar school, maar als het aan de mode ligt, dan zal het wel moeten: highschool is een trend. Denk maar aan college-truien, mini-plooirokjes, bomber jacks en polotruitjes. Nu inslaan, straks helemaal mee.

Groene hoody – Zara. Eerst € 15,95, nu € 9,99.

10. Neutrals

Eén van de codewoorden voor volgend seizoen is ‘neutraal’: daarmee wordt niet alleen een kleurgroep bedoeld (off-white, beige, zand) maar ook een productgroep (basic items zoals gebreide truitjes, sweaters en cardigans). Die neutrals vind je nu volop: shop een dun gebreid truitje in een neutrale tint, en combineer straks met laagjes in je herfstsilhouet.

Kasjmier hoody – Arket, € 150

Hou je ook zo van mode? Let’s stay in touch. Schrijf je in op onze maandelijkse mode-nieuwsbrief en ontdek als eerste alle trends en insider-tips van het Feeling modeteam. Wil je eerst een voorproefje bekijken, voordat je je inschrijft? Hier kan je onze laatste mode-nieuwsbrief alvast lezen. 

Nog modetips voor de zomer?

Partner Content

Gesponsorde content