Statement trend op Paris Fashion Week: de mismatched shoes

Phoebe Philo heeft iets met schoenen. De ontwerpster van Céline wist een tijdje geleden al een statement te maken door op het eind van haar fashion show de catwalk op te stappen met een paar witte Stan Smith sneakers. Gevolg: in een mum van tijd wist ze van een rubberen zool en iconische driestrepen high fashion shoes te maken.

 

Op Paris Fashion Week slaagde de ontwerpster er pas écht in haar publiek met verstomming te slaan. Alle ogen waren tijdens de show voor de zomercollectie van 2017 namelijk gericht op de schoenen van de ellenlange modellen en als je even verder kijkt, dan snap je meteen waarom.

Indigital

Eenvoudige, vloeiende stoffen met een verassende toets. Phoebe Philo brengt op PFW een indrukwekkende collectie met enkele subtiele romantische accenten zoals de gecrocheteerde bh-cups. Oké het meest gewaagde stuk van de collectie denk je dan, maar toch waren het de schoenen die met de meeste aandacht gingen lopen: de verschillend gekleurde laarsjes of beter gezegd de mismatched shoes. De linkse in het koraalrood, de rechtse in het wit. Of wat dacht je van een gele en een zwarte sandaal gecombineerd met een panty? Spotten we hier een aanstormende trend voor volgende zomer?

Getty Images

Nog meer nieuwe trends?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content