Tijdloze stukken in de mooiste stoffen en perfecte snits. Hier schrijd je tussen de rekken en vind je kleren die luxe en klasse ademen. Feeling heeft speciaal voor jullie the top of the shops opgesomd.

1. Natan

BLAUW BLOED
De belangrijkste reden waarom wíj koningin willen worden? De Natan-garderobe die er onlosmakelijk mee verbonden is. Prachtige zijden jurken, perfect gesneden jasjes, mantelpakjes met koninklijke allure en een kleurenpalet dat modern, geraffineerd én tijdloos is: Natan is álles wat we willen, en meer.

natan.be

2. Emporio Armani

INGETOGEN LUXE
Hofleverancier Giorgio Armani houdt van vrouwen, en dat zie je aan zijn collecties, elk seizoen weer. Italiaanse luxe, met die onmiskenbaar nonchalante touch: lichtjes oversized pantalons, jurken over broeken, subtiele prints en vloeiende stoffen. De Armani-vrouw ademt sobere, ingehouden luxe, en is bijgevolg beeldschoon.

armani.com

3. Maison degand

IT’S A MAN’S WORLD
Wat is er mooier dan een man in pak? Correct: een man in een pak van bij Maison Degand. Het woord ‘bespoke’ is hier op zijn plaats: pakken op maat gemaakt, met aandacht voor élk detail. Klant is koning, en dat mag je ook letterlijk nemen: Maison Degand is hofleverancier. Als je straks je man in een stateof- the-art outfit wilt zien, voor een bijzondere gelegenheid: één adres. Overigens is er sinds kort ook een Degand Shoes én een Degand Gifts – want geef toe: elk detail moet kloppen, toch?

Louizalaan 415, Brussel.
degand.be

4. Graanmarkt 13

TIMELESS LUXURY
Ilse en Tim geloven in een ándere aanpak: tijdloze kledij met aandacht voor vakmanschap, duurzaamheid, draagbaarheid. Geen flings of hypes, maar labels en stukken met een verhaal, een ziel en een boodschap. Mode hoeft niet vluchtig te zijn, en luxe is het best zichtbaar in de tijdloze, krachtige selectie van merken die zij hier samenstelden. Van de prachtige jurken van Sofie D’Hoore tot de pure beauty van Susanne Kaufmann: Graanmarkt 13 is méér dan een winkel, voor mensen die méér willen dan enkel een nieuwe outfit.

Graanmarkt 13, Antwerpen
graanmarkt13.com

Graanmarkt 13 Antwerpen

5. Carré couture

ONLINE DELUXE
Webshoppen gaat vaak snel, drie keer klikken en je nieuwe jas/ jurk/sneakers liggen op de deurmat. Niet zo bij het Belgische Carré Couture, dat het proces van online shoppen wil vertragen én verdiepen. De website biedt inhoud bij de aangeboden items – een shoot, een backstage- editorial, een focus op een boetiek en de verkoopsters. Je komt zeker in de verleiding om te shoppen, maar op een erg doordachte manier. De nieuwe luxe, wat ons betreft.

carrecouture.com

Run wild 🐆 #chloe #carrecouture

A post shared by CarréCouture (@carrecouture) on

6. Coccodrillo

WAT EEN SCHOEN KAN DOEN
Je mag dragen wat je wilt, zonder de juiste schoenen is het allemaal verloren moeite. Glimmende brogues, de met pluimen getooide nieuwe Prada-heels, een cowboylaars van Dries Van Noten of een muiltje van Gianvito Rossi: bij Coccodrillo shop je dié schoenen die je outfit helemaal afmaken, in een gloednieuw, monumentaal pand.

Arenbergstraat 2, Antwerpen
coccodrillo.com

7. Renaissance powerstukken

POWERSTUKKEN
Hun iets meer maistreame zustershop heet Princess, perféct geplaatst dus in onze Royal Goldlist, deze Renaissance. In de rekken topstukken van toplabels, met als rode draad de woorden ‘luxe’, ‘high fashion’ en ‘karakter’. Verwacht geen ingetogen beige en grijs, maar power pieces, die je van extra karakter voorzien.

Nationalestraat 32, Antwerpen
renaissance-antwerp.com

 

Wil je meer luxe-winkels en tips ontdekken? Check dan zeker onze Feeling Gold Royal!
Het decembernummer van Feeling en Feeling Gold liggen nu in de winkel!

Voor nog meer shopplezier: