UNIQLO viert 60 jaar popmuziek met exclusieve samenwerking

Studio Brussel presentator Stijn Van de Voorde en grafisch vormgeefster Eva Goethals staken de koppen bij elkaar voor een nieuwe kledinglijn. Een vreemde combinatie? Totdat je het eindresultaat ziet!

Studio Brussel presentator én UNIQLO Ambassadeur Stijn Van de Voorde ontwierp samen met grafisch vormgeefster Eva Goethals 4 limited edition T-shirts. Pop = Art  baseerde zich hiervoor op 4 zomerhits.

Pop = Art

In 1956 scoorde Elvis Presley zijn eerste nummer 1 hit, verkocht Johnny Cash 2 miljoen exemplaren van 'I Walk The Line' en werd de film 'Rock Around The Clock' een groot succes. Datzelfde jaar kwam Richard Hamilton op de proppen met zijn eerste iconische popartkunstwerk. Rock werd Pop, en Pop werd Art. In 2016 viert Studio Brussel dan ook graag 60 jaar popmuziek met deze exclusieve samenwerking.

Win win win

Zaterdag 21 mei stelt Stijn Van de Voorde deze exclusieve t-shirts voor met een DJ set in de UNIQLO winkel op de Meir. De exemplaren zijn niet te koop in de winkel maar enkel verkrijgbaar via de online wedstrijd. In totaal worden er maar 150 t-shirts weggegeven dus wees er snel bij!

Meer modenieuws:

Fashionable fit dankzij Zalando

Cannes 2016: dé 10 beste looks

3 x nieuw shopplezier in Brussel

Partner Content

Gesponsorde content