Victoria’s Secret stelt beha van 1,5 miljoen voor

1,5 miljoen euro. Dit bedrag moet je neertellen voor deze exclusieve beha van Victoria’s Secret. De 29-jarige Lily Aldridge was de uitverkoren Angel en mocht de beha in Santa Monica voorstellen aan de pers.

Aldridge is enorm vereerd dat ze dit setje op 8 december tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show mag showen. Maar Lily is niet de enige voor wie een op maat gemaakte ‘Fantasy Bra’ werd ontworpen. Topmodellen Adriana Lima, Heidi Klum en Tyra Banks gingen haar voor. 

Waarom deze beha zo’n gepeperd prijskaartje heeft? Er zitten namelijk 6500 stenen in waaronder diamanten, gele saffieren, rozenkwarts en blauwe topaas. De kobaltblauwe slip is afgewerkt met een diamanten riempje. Het luxe-ondergoed werd ontworpen door gerenommeerd juwelier Mouawad. Er kroop maar liefst 685 uren werk in.

Victoria's Secret

Copyright: Victoria's Secret

Deze beha is zeker niet de duurste ooit. Het prijskaartje van vorige modellen liep op tot 10 miljoen euro (!). Oogverblindend is hij wel, maar of hij comfortabel zit, betwijfelen we.

Reporters

Belgisch model Yumi Lambert op de Victoria's Secret Fashion Show van 2014, Copyright: Reporters

Dit jaar lopen er trouwens ook 2 Begische angels mee in de show: Leila Ndabirabe en Yumi Lambert. Yumi schittert voor de tweede keer in de mooie creaties van Victoria's Secret, voor Leila is het de eerste keer. Iets om naar uit te kijken! 

Lees ook:

Partner Content

Gesponsorde content