Vragenrondje: Rafael Nadal over Tommy Hilfiger

Rafael Nadal is dit najaar lijf én gezicht van Tommy Hilfiger; specifiek voor de underwear (yes!) en tailored collectie. De tennisster ging vorige week viraal met het lanceringsfilmpje waarin hij helemaal uit de kleren ging. Wij stelden enkele vragen aan de kersverse Tommy Hilfiger-ambassadeur.

Hoe werd je ambassadeur van Tommy Hilfiger?

Ik ken Tommy en zijn familie al jaren. Toen hij op de proppen kwam met het idee van een samenwerking was ik meteen enthousiast: samenwerken met een vriend én met één van de meest gerenommeerde designers ter wereld. Het is een eer om te mogen samenwerken met zo’n iconisch Amerikaans merk. Tommy is ook heel heel aangenaam persoon: altijd met de glimlach en heel positief ingesteld. Plus, hij weet perfect waar je goed mee staat en heeft veel oog voor detail.

Hoe was de sfeer op de set tijdens de fotoshoot?

De campagnefoto’s zijn genomen op Mallorca, Spanje. Ik voelde me dus meteen thuis. De set bevond zich in grote opslagplaatsen waarin voor de gelegenheid een tennisveld was geïnstalleerd. De energie voelde fantastisch door de mix van Tommy en tennis.

Kan je ons wat stijladvies geven?

Investeer in kwaliteit. Een klassiek maatpak zal een leven lang meegaan en je kan er veel mee bereiken. Het moet wel perfect zitten, dus langsgaan bij een kleermaker die je pak op maakt maakt is volgens mij geen overbodige luxe. Een tijdloze klassiere en een aanrader is een marineblauw pak. Kan je nooit mee missen.

In hoeverre komt jouw stijl overeen met die van Tommy Hilfiger?

Tommy is klassiek, cool, easy-to-wear en toch eigentijds. Het merk is de personificatie van de Amerikaanse stijl met een modern twist. Daar hou ik wel van. Ik bewonder ook hun combinatie van mode en business. De passie waarmee Tommy zijn lifestylemerk heeft uitgewerkt is een bron van inspiratie.

Je lanceerde ook het parfum ‘Bold’ met Tommy Hilfiger. Vanwaar dat idee?

Tommy wilde een extra toevoegen aan de collectie die de look and feel van het merk ademde: gesofisticeerd, cool, vol zelfvertrouwen. Ik vond het een geweldig idee. De naam ‘Bold’ staat voor de passie die je hebt voor wat je doet. Het gaat om ‘living in the moment’ en ten volle genieten van wat je doet.

Herbekijk hier het lanceringsfilmpje van #TommyxNadal of check de exclusieve foto's achter de schermen van de fotoshoot!

TommyxNadal

TommyxNadal

TommyxNadal

TommyxNadal

TommyxNadal exclusief

TommyxNadal exclusief

TommyxNadal exclusief

Partner Content

Gesponsorde content