Who wore it better: Kate Middleton & koningin Máxima droegen hetzelfde ontwerp

Op de première van Top Gun: Maverick in Londen verscheen Kate Middleton in een ontwerp van de Franse ontwerper Roland Mouret. En die outfit deed bij royalty-kenners een belletje rinkelen...

 

Ook koningshuizen influencen elkaar al eens. Zo droeg Kate Middleton een over de vloer slepende zwart-witte avondjurk van de hand van Roland Mouret. Een koninklijk ontwerp, zo blijkt, want vijf jaar eerder zagen we ook koningin Máxima in een gelijkaardig ensemble. Zij droeg een zwart-witte jumpsuit van hetzelfde ontwerp van Mouret tijdens haar bezoek aan het Amsterdamse concertgebouw.

Wie het het best draagt? Moeilijk kiezen! De ontwerpen accentueren bij zowel Kate als Máxima hun prachtige halslijn en fijne schouders. Wat betreft accessoires kozen de hoogheden voor pure elegantie: lange, fonkelende oorbellen in zilver, en een mini clutch. De ontwerpen dateren uit collecties van Mouret uit 2016 en 2017. We kunnen dus aannemen dat Kate, net als koningin Máxima, vijf jaar geleden al viel voor de opvallende zwart-wit combinatie. De Britse prinses wachtte waarschijnlijk het geschikte moment af om de jurk eindelijk uit haar kast te halen. En wat is een beter moment dan op een rode loper met meneer Tom Cruise himself?

Stem mee: who wore it better?

Lees ook

Openingsbeeld: Getty Images.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content