Terwijl Meghan Markle zich volop aanpast aan een leventje als royal, doet haar kleerkast dat geleidelijk aan ook. De events die ze bijwoonde als Hollywood diva waren van een ander kaliber dan haar verplichte koninklijke nummertjes van tegenwoordig. Een nieuwe dresscode dus, en die ziet er toch nét iets anders uit dan haar oude.

De stijl van Meghan Markle door de jaren heen

Sinds haar verloving met prins Harry is het gedaan met minirokjes en bodycon jurken. Haar closet kreeg een elegantere update met minimalistische all-black items en stijlvolle trenchcoats. Haar bohemian stijl maakte voorgoed plaats voor een piekfijne Londense look, en (volgens ons) maar goed ook. Welke Meghan zie jij het liefst?

2018: Meghan Markle met all-black outfit en baret

Meghan zou tegenwoordig zo een geboren en getogen Brit kunnen zijn, in deze all-black skirt suit en bijpassende baretDit zijn de 6 items die je nodig hebt voor een garderobe à la Meghan Markle.

2015: Meghan in glitterende mini-jurk met diepe decolleté

Maar dat is ooit anders geweest. Op de CFDA-Vogue fashion awards, die op 2 november 2015 plaatsvonden in Spring Studio in New York City, droeg Markle een opvallende tuxedo dress met duizelingwekkende decolleté.

2014: Meghan in kokerrok en blouse

Op 19 januari 2014 droeg Meghan Markle in Californië dan weer een royal-waardige outfit voor de NBC-Universal TCA Winter Press Tour.

2012: Meghan met minirok

Deze outfit breek resoluut met de koninklijke stijl die ze nu heeft. Het minirokje in neutrale tinten dat ze naar de USA Network Upfronts droeg, kan nu écht niet meer.

2012: Meghan in aanspannende off-shoulder jurk

Ook deze aanspannende jurk zonder mouwen verbrandt ze maar beter meteen. Meghan Markle droeg hem naar de TV Guide Magazine’s Hot List Party op 12 november 2012, die plaatsvond in de SkyBar van de Mondrian in Los Angeles.

2011: Meghan in witte bohemian jumpsuit

In deze witte bohemian jumpsuit leek Meghan Markle nét een danser uit de Alane-clip van Wes. Blij dat-ie enkel diende als outfit voor de NBC Universal Press Tour op 1 augustus 2011 in Los Angeles.

2008: zwarte cocktailjurk en peep toes

Terwijl ze nu piekfijn in een weinig onthullend zwart mantelpakje of trenchcoat verschijnt, was dat op 21 September 2008 nog anders. Meghan droeg een strapless zwart mini-jurkje op de 60th Annual Primetime Emmy Awards, gehouden in de Walt Disney Concert Hall.

De trouw van Meghan Markle