ZIEN: dé hoogtepunten van de Victoria’s Secret show 2016

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Minuscule lingerie, vleugels met een Aziatische touch en übersexy bh’s met kant. De Victoria’s Secret show 2016 was weer helemaal on point. Geniet na met prachtige catwalkbeelden, leuke behind the scenes en interviews met Nederlandse modellen Romee Strijd en Sanne Vloet. Enjoy!

 

Voor de liefhebbers: in de nacht van 5 op 6 december wordt om 4u00 de volledige Victoria’s Secret show uitgezonden. Bekijk in afwachting alvast deze hilarische video waarin mannen struggelen met de workout van de Victoria’s Secret Angels.

Catwalkbeelden

Topmodellen Alessandra Ambrosio, Gigi en Bella Hadid, Lily Donaldson, Adriana Lima en Kendall Jenner stralen in de nieuwste Victoria’s Secret lingerie.

Een kijkje backstage

Gigi Hadid, Adriana Lima, Rachel Hilbert, Kendall Jenner, Lily Donaldson, Lily Aldridge en Bella Hadid maken zich klaar voor de show.

De optredens

Lady Gaga, The Weeknd en Bruno Mars zorgden voor de muzikale noot.

Interview met Romee Strijd en Sanne Vloet

De Nederlandse Romee Strijd liep voor de derde keer mee in de Victoria’s Secret show. Middenin een zuurstokroze backstage van het Grand Palais in hartje Parijs kon Vogue NL haar strikken voor een interview. Wat is er voor het 21-jarige topmodel veranderd ten opzichte van vorig jaar, wie is haar ultieme Victoria’s Secret angel en met welke gruwelijke work-out bereidde ze zich voor op de show? Kom het hieronder te weten.

https://www.youtube.com/watch?v=OnYY-ORAoIo

Ook een andere Nederlandse schone liep mee in de Victoria’s Secret show. Model Sanne Vloet schitterde voor de tweede keer op de catwalk en vloog samen met collega Romee Strijd vanuit hun woonplaats in New York over naar de Franse hoofdstad. Hoe bereidde Sanne zich dit jaar voor op de show en welke bekende man zou volgens haar weleens een angel mogen zijn? Bekijk snel het interview hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=1XikauP3bDc

Dit doen Victoria’s Secret modellen voor een strak lichaam

Dit extreem dieet volgt Victoria’s Secret Angel Adriana Lima
Bij dit ontbijt zweert Victoria’s Secret Angel Candice Swanepoel
Zo komt Gisele Bündchen aan haar strak lichaam

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content