Zo wordt online shoppen altijd een succes

Met het werk, de kinderen en een druk sociaal leven heb je niet altijd de tijd om een namiddagje shoppen in te plannen. Gelukkig kan je vandaag gemakkelijke je garderobe aanvullen van achter je bureau. Toch vraagt online shoppen om enkele tips en tricks die ervoor zorgen dat je de beste koopjes vindt en geen teleurstellende items krijgt thuisgestuurd. Ontdek hier hoe je online shopping altijd een succes wordt!

1. Weet waar je gaat shoppen

Offline shop je niet zomaar in eender welke winkel. Eerst ga je even op onderzoek uit naar winkels die bij jou passen. Online is dat net zo. Kies voor een online shop waarmee je vertrouwd bent, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wat betreft levering en betalingswijze. Schenk ook aandacht aan het land van de website, buiten Europa schiet de factuur al snel de hoogte in. Ga op ontdekking naar leuke Belgische webshops zoals OUI, Lily of Madame Chichi.

2. Let op de details

In een kledingwinkel heb je de kans om te kijken en te voelen aan een kledingstuk of het te passen. Probeer ook online een goed idee te krijgen van het kledingstuk dat je wil aankopen. Ga op zoek naar webshops met veel en gedetailleerde foto’s. Let ook op de snit en maat van het kledingstuk en denk goed na of het jou zou staan. Verschillende webshops vermelden ook of een kledingstuk in kwestie groot of klein uitvalt.

3. Ga op zoek naar extra informatie over je aankoop

Op basis van foto’s kan je een idee krijgen over de look van een kledingstuk, maar what about eigenschappen als de stof? Webshops geven doorgaans een gedetailleerde beschrijving van de items die ze aanbieden. Vooral als je allergisch bent aan bepaalde stoffen is dit een must.

4. Check op voorhand wanneer je pakketje wordt verstuurd en geleverd

Om onaangename verrassingen te voorkomen kan je best op voorhand nagaan wanneer en waar je pakketje geleverd wordt en hoelang de verzending precies duurt. Ben je thuis op het moment van levering? Of kan je je pakketje ophalen op een Kiala Point? Lees aandachtig de voorwaarden voor je bestelt.

5. Download de app

Wil je shoppen op elk moment van de dag ongeacht de plaats? Verschillende webshops hebben ook een handige app waarmee je in een-twee-drie dat geweldige paar schoenen of die mooie jas in huis haalt.

Toch liever naar de stad om te shoppen? Ontdek de leukste adresjes in Antwerpen en Hasselt

Partner Content

Gesponsorde content