3 signalen die aantonen dat je partner liegt

Sorry voor de dromers onder ons, maar sprookjes bestaan niet. Je prins zal niet plots voor je deur staan op z’n wit paard, net zoals de neus van je partner niet langer wordt bij een leugen. Gelukkig hebben we voor dat laatste een oplossing, want dankzij deze 3 subtiele signalen ontmasker je leugenaars meteen. Busted!

1. Dull & flauwekul

Leugenaars ontmasker je aan hun saaie toon tijdens een gesprek. Ze spreken vaak zonder enige intonatie en altijd op hetzelfde tempo. Wat ook typisch is, is dat ze vragen ontwijken of heel vage antwoorden geven op een duidelijk vraag.

2. All eyes on you

Deze valt meteen op! Een echte leugenaar durft je niet recht in de ogen kijken. Iemand die oogcontact vermijdt, is dus vast een leugen aan het vertellen.

3. Can’t touch this

Lijkt misschien vreemd, maar leugenaars raken hun gezicht of mond vaker aan dan normaal. Wat ze dan weer vermijden, is het vastpakken van de borststreek of het hart. Eentje om te onthouden! 😉

Liegen is uiteraard niet hetzelfde als dingen verzwijgen. Er zijn namelijk een aantal dingen die je best niet zegt tijdens een eerste date, zoals deze vijf.

 

Meer signalen die niet veel goeds voorspellen

6 signalen dat je stress hebt zonder dat je het weet
6 signalen dat je huwelijk niet lang zal duren (volgens trouwfotografen)
7 signalen die kunnen wijzen op een nakende echtscheiding

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content