Ben jij die goede voornemens om kilo’s te verliezen of beter te sparen ook een beetje beu? Dan hebben wij enkele voornemens waar je wél vrolijk van wordt. Maak er een spannend 2019 van.

Dit jaar geen cliché voornemens, wij geven ons seksleven een boost.

1. Maak tijd voor elkaar

Met een bloeiende carrière, een gezellig sociaal leven en familie die je tijd verdient, heb je het druk. Toch is dat geen excuus om niet met je seksleven bezig te zijn, het is goed voor je gezondheid én je relatie. Voornemen: maak écht tijd voor elkaar, plan regelmatig dates in en maak eindelijk werk van die gezamenlijke elektronische agenda. Die seks komt dan vanzelf wel.

2. Knuffel en zoen meer

Door elkaar veel aandacht te geven en te knuffelen en zoenen, krijg je vanzelf meer zin in seks. Maak dus dit jaar tijd om elkaar uitgebreid te knuffelen en te kussen. Laat ook regelmatig weten hoe graag je elkaar ziet en geef complimentjes.

3. Besteed extra veel aandacht aan het voorspel

Seks is zoveel meer dan penetratie. Een goed voorspel is minstens even belangrijk. Neem je dus dit jaar voor om extra veel aandacht aan kussen, knuffelen en het handen- en tongenwerk te besteden. Je orgasmes worden er alleen maar beter van.

4. Fantaseer er op los

Je fantasie maakt je opgewonden. Vertel jullie wildste fantasieën aan elkaar en fantaseer er heerlijk samen op los. Het schept een band en jullie kunnen de leukste fantasieën gewoon in de praktijk omzetten. Natuurlijk geldt de regel: enkel waar jullie je allebei goed bij voelen. 😉

5. Stuur elkaar pikante berichtjes

Maak er vanaf nu een gewoonte van om elkaar regelmatig pikante berichtjes te sturen. Door overdag te sms’en wat jullie met elkaar willen doen, zul je haast niet meer kunnen wachten als je thuiskomt. Pret gegarandeerd. Geen idee waar beginnen? Hier lees je meer over sexting.

6. Draag sexy lingerie

De juiste lingerie geeft je meer zelfvertrouwen, en dat is goed voor je libido. En je partner, die geniet daar mee van. Investeer dus in 2019 in mooie lingerie.

7. Wees origineel

Door origineel te blijven, krijgt sleur geen kans. 2019 is hét jaar om nieuwe dingen te proberen. Probeer eens een ander standje, gebruik seksspeeltjes of doe een prikkelend rollenspel. Letterlijk alles is mogelijk, zolang jullie er maar samen van genieten.

Meer over seks & relaties: