Een feestelijke week voor actrice Nicole Kidman en Keith Urban. Zij vierden op 25 juni hun twaalfde huwelijksverjaardag. In een interview aan Parade verklapte ze haar geheim voor een goed huwelijk, en dat is uniek.

Ze hebben allebei een drukke carrière, Keith als singer-songwriter, Nicole Kidman als actrice. Bovendien hebben ze samen als wat watertjes doorzwommen. Keith kampte in het begin van hun huwelijk met een alcoholverslaving. Bovendien zijn ze niet altijd samen, zo is Nicole Kidman druk in de weer met de opnames van het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’. Toch zijn ze al twaalf jaar getrouwd.

Bijzondere gouden regel

In het interview vertelt ze dat ze nooit berichtjes naar elkaar sturen. “We praten persoonlijk of we doen lekker ouderwets en pakken de telefoon. Het begon een beetje gek omdat ik simpelweg niet wist hoe ik moest sms’en. Maar we zijn er daarna ook nooit mee begonnen, een bericht wordt heel snel verkeerd begrepen. Bovendien ga je daarna al snel nadenken over een sms. Wat zou ermee bedoeld zijn? Moet ik het anders interpreteren? Ik wil niet dat zoiets tussen ons in komt te staan.”

Daarnaast is volgens haar hét geheim van een goede relatie dat er geen geheimen zijn. “We zien elkaar gewoon graag en genieten er echt van om tijd samen door te brengen. We maken plezier willen gewoon bij elkaar zijn.”


Meer over psycho & relatie: