Dit zegt haar sterrenbeeld over welk type vriendin zij is

Terwijl je aan die ene vriendin al je geheimen kunt vertellen, is de andere dan weer je favoriete reisgezel. Je sterrenbeeld zegt meer over je dan je denkt, dit zegt het over wat voor type vriendin je bent.

STEENBOK: VAN 22/12 TOT 20/1

Steenbokken zijn praktisch, intelligent en logisch. Als ze iets willen bereiken, hebben ze daar alles voor over en ze sporen ook anderen aan hun dromen na te leven. Daarom zijn het vriendinnen die je helpen de beste versie van jezelf te zijn. Aan de andere kant zien ze het leven vaak wat somber in, en kunnen ze behoorlijk koppig zijn. Ook verlegenheid is een trekje van veel Steenbokken. 

WATERMAN: VAN 21/1 TOT 18/2

Watermannen zijn onafhankelijke, originele mensen die erg populair zijn. Ze hebben een grote vriendinnenkring en zijn altijd in voor een feestje.  Ze kunnen excentriek zijn maar soms ook bang om hun emoties te tonen. Je zult je met hen beslist niet vervelen, want ook qua technologische kennis zijn ze vaak een buitenbeentje. Zij zijn nooit bang om iets nieuws of origineels uit te proberen.

VISSEN: VAN 19/2 TOT 20/3

Vissen zijn vriendelijk en meelevend en passen zich heel gemakkelijk aan anderen aan. Je kunt bij hen altijd terecht voor een goed gesprek. Jammer genoeg zijn ze soms wat overgevoelig en niet bepaald praktisch; ze zijn aan de mysterieuze en dromerige kant. Veel zelfvertrouwen hebben Vissen niet, maar ze zijn trouw aan hun vrienden en kunnen ook goed alleen zijn.

RAM: VAN 21/3 TOT 20/4

Rammen zijn moedig, enthousiast, optimistisch en eerlijk. En daarom ook de perfecte reispartners. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hen niet en ze zijn dan ook graag bereid de leiding te nemen en fysieke uitdagingen aan te gaan. Jammer genoeg kunnen ze erg impulsief zijn en als het hen niet meezit, worden ze boos of zelfs agressief.

STIER: VAN 21/4 TOT 21/5

Stieren zijn gul en betrouwbaar, ambitieus en sensueel en aan een Stier heb je een vriend voor het leven. Stieren zijn geduldig en hebben doorzettingsvermogen, wat ze fijne collega’s maakt. Minpuntje? Ze zijn koppig en denken soms dat de hele wereld om hen draait. Ze zijn bezitterig, maar als ze van iemand houden, gaan ze voor hen door het vuur.

TWEELINGEN: VAN 22/5 TOT 21/6

Tweelingen zijn altijd zichzelf, zonder meer. Ze zijn dus altijd eerlijk tegen je.  Dat betekent dat ze een zachte kant hebben, maar ook heel sterk en onvoorspelbaar kunnen zijn. Tweelingen zijn slim en kunnen over alles meepraten, en ze zijn leergierig. Met deze vriendin ga je maar al te graag een cursus fotografie of koken volgen. Als ze eenmaal de juiste partner gevonden hebben, zijn ze onvoorwaardelijk trouw. Geen zorgen, ze maken nog tijd voor hun vriendinnen.

KREEFT VAN 22/6 TOT 22/7

Kreeften zijn zachtaardig en hun familie en vriendinnen zijn voor hen heel belangrijk. Jammer genoeg vinden ze het soms moeilijk om uit te drukken wat ze voelen, en trekken ze zich soms terug. Geef ze dan gewoon een beetje tijd, want al zie je ze niet altijd, ze staan er voor je. Ze zijn artistiek en creatief, en werken hard. Wel zijn ze bang om afgewezen te worden, en dat kan hen wrokkig maken. Een Kreeft onthoudt het heel lang als hem onrecht aangedaan is. Praat discussies dus onmiddellijk uit om vetes te vermijden.

LEEUW: VAN 23/7 TOT 23/8

Leeuwen hebben een warm hart en ze houden van actie. Het zijn de perfecte sportmaatjes. Het is voor hen enorm belangrijk om bemind en bewonderd te worden; ze staan graag in de belangstelling. Geef ze dus voldoende aandacht. Leeuwen kunnen behoorlijk koppig zijn, en als ze eenmaal ergens van overtuigd zijn, is het bijzonder moeilijk om hen op andere gedachten te brengen. Discussies winnen van een leeuw is niet gemakkelijk. 😉

MAAGD: VAN 24/8 TOT 23/9

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Ze gaan voor hun vriendinnen door het vuur. Bovendien zijn ze perfectionistisch. Ze zijn super georganiseerd en ordelijk, en vrienden kunnen dan ook altijd op hen rekenen. Daar staat tegenover dat Maagden behoorlijk sceptisch kunnen zijn, en zich nogal eens met dingen bemoeien waar ze eigenlijk niets mee te maken hebben. Maar ze zijn altijd rechtdoorzee. Wil je een eerlijke mening? Vraag het dan aan je vriendinnen die Maagd zijn.

WEEGSCHAAL: VAN 24/9 TOT 23/10

Weegschalen zijn echte diplomaten: ze kunnen de dingen vanuit het perspectief van anderen zien en ze kunnen erg goed luisteren. Na een relatiebreuk, een verlies of een dipje, ben je bij hen altijd aan het juiste adres. Maar ze verwachten wél dat ze bewonderd worden; ze zijn behoorlijk ijdel en kunnen niet goed tegen kritiek.

SCHORPIOEN: VAN 24/10 TOT 22/11

Schorpioenen zijn evenwichtige mensen en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Ze zijn betrouwbaar en trouw, en vaak erg ambitieus. Ze storten zich op het werk, maar maken wél tijd voor je. Wel kunnen Schorpioen bezitterig zijn, en nogal jaloerse neigingen hebben. Dat maakt dat ze niet zo makkelijk in hun kaarten laten kijken.

BOOGSCHUTTER: VAN 23/11 TOT 21/12

Boogschutters zijn optimistisch en zien van alles de positieve kant. Een moeilijke dag? De Boogschutter beurt je op! Daarnaast hebben ze een erg brede belangstelling en zijn ze vrijgevig. Wel zijn ze soms té rechtuit en dat kan anderen kwetsen. Boogschutters kunnen ook slordig en ongeduldig zijn, en hebben soms té veel zelfvertrouwen.

Meer over vriendinnen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content