TWEELINGEN: VAN 22/5 TOT 21/6

Tweelingen zijn altijd zichzelf, zonder meer. Ze zijn dus altijd eerlijk tegen je.  Dat betekent dat ze een zachte kant hebben, maar ook heel sterk en onvoorspelbaar kunnen zijn. Tweelingen zijn slim en kunnen over alles meepraten, en ze zijn leergierig. Met deze vriendin ga je maar al te graag een cursus fotografie of koken volgen. Als ze eenmaal de juiste partner gevonden hebben, zijn ze onvoorwaardelijk trouw. Geen zorgen, ze maken nog tijd voor hun vriendinnen.

KREEFT VAN 22/6 TOT 22/7

Kreeften zijn zachtaardig en hun familie en vriendinnen zijn voor hen heel belangrijk. Jammer genoeg vinden ze het soms moeilijk om uit te drukken wat ze voelen, en trekken ze zich soms terug. Geef ze dan gewoon een beetje tijd, want al zie je ze niet altijd, ze staan er voor je. Ze zijn artistiek en creatief, en werken hard. Wel zijn ze bang om afgewezen te worden, en dat kan hen wrokkig maken. Een Kreeft onthoudt het heel lang als hem onrecht aangedaan is. Praat discussies dus onmiddellijk uit om vetes te vermijden.

LEEUW: VAN 23/7 TOT 23/8

Leeuwen hebben een warm hart en ze houden van actie. Het zijn de perfecte sportmaatjes. Het is voor hen enorm belangrijk om bemind en bewonderd te worden; ze staan graag in de belangstelling. Geef ze dus voldoende aandacht. Leeuwen kunnen behoorlijk koppig zijn, en als ze eenmaal ergens van overtuigd zijn, is het bijzonder moeilijk om hen op andere gedachten te brengen. Discussies winnen van een leeuw is niet gemakkelijk. 😉

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer over vriendinnen: