MAAGD: VAN 24/8 TOT 23/9

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Ze gaan voor hun vriendinnen door het vuur. Bovendien zijn ze perfectionistisch. Ze zijn super georganiseerd en ordelijk, en vrienden kunnen dan ook altijd op hen rekenen. Daar staat tegenover dat Maagden behoorlijk sceptisch kunnen zijn, en zich nogal eens met dingen bemoeien waar ze eigenlijk niets mee te maken hebben. Maar ze zijn altijd rechtdoorzee. Wil je een eerlijke mening? Vraag het dan aan je vriendinnen die Maagd zijn.

WEEGSCHAAL: VAN 24/9 TOT 23/10

Weegschalen zijn echte diplomaten: ze kunnen de dingen vanuit het perspectief van anderen zien en ze kunnen erg goed luisteren. Na een relatiebreuk, een verlies of een dipje, ben je bij hen altijd aan het juiste adres. Maar ze verwachten wél dat ze bewonderd worden; ze zijn behoorlijk ijdel en kunnen niet goed tegen kritiek.

SCHORPIOEN: VAN 24/10 TOT 22/11

Schorpioenen zijn evenwichtige mensen en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Ze zijn betrouwbaar en trouw, en vaak erg ambitieus. Ze storten zich op het werk, maar maken wél tijd voor je. Wel kunnen Schorpioen bezitterig zijn, en nogal jaloerse neigingen hebben. Dat maakt dat ze niet zo makkelijk in hun kaarten laten kijken.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer over vriendinnen: