Getuigenis: Lara had de beste seks van haar leven tijdens een slippertje met een collega

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, betekent bedrog niet per se het einde van een relatie. Lara vertelt over hoe dat ene slippertje haar leven een positieve wending gaf.

 

Lara (39): “Hij was een nieuwe klant die ik alleen nog maar had gesproken aan de telefoon. We zouden elkaar voor het eerst ontmoeten in een koffiebar, om elf uur ’s ochtends. Ik was er eerst. Door het raam zag ik hem parkeren, uitstappen en naar het café wandelen. Een magere, licht kalende man met bril. Absoluut niet mijn type. Maar toen kwam hij binnen en sprak hij me aan met zijn heldere stem. Geen spoor van dialect, zuiver AN. Ik kick op mooi taalgebruik, meer dan op looks of statussymbolen. Hij sprak niet alleen mooi, hij bleek ook enorm intelligent en geestig te zijn. Op het einde van onze meeting gaven we elkaar een hand en wandelden we elk terug naar onze eigen auto.”

“Ik ben al twaalf jaar getrouwd met een interessante, lieve man en heb twee dochters. Over de kriebels in mijn buik voelde ik me niet schuldig. Een stiekem, klein geheimpje doet niemand kwaad. We werden Facebookvrienden en wisselden al eens een berichtje uit via Whatsapp of Messenger. Professioneel werkten we steeds nauwer samen. Hij was ook getrouwd en had net zoals ik twee dochters. Een geweldig raakpunt natuurlijk. We namen elkaar in vertrouwen en wisselden anekdotes uit, steeds over de kinderen, nooit over onze echtgenoten. Daarover zwegen we.”

“Op restaurant rustte zijn been soms tegen het mijne. Toevallig, of doelbewust? Ik deed alsof ik het niet merkte. Als we afscheid namen, kusten we elkaar net niet op de mond. Alles was normaal. Of zou als normaal geïnterpreteerd kunnen worden. Tijdens lange ritten in de auto begon ik over hem te fantaseren, soms zelfs terwijl ik seks had met mijn eigen man. Maar geen van ons beiden nam het initiatief om verder te gaan. Drie jaar lang hebben we zo op de meest subtiele manier met elkaar geflirt. Verder dan onschuldige dubbelzinnigheden ging het niet. Ik vond het ongelooflijk spannend om die vrijheid te ervaren in mijn hoofd. Gelukkig getrouwd, maar daarnaast ook ruimte voor opwindende mogelijkheden die waarschijnlijk nooit geëxploreerd zouden worden.”

Schuldig? Nee, dit was een inter- mezzo dat me maanden- lang tien jaar jonger deed voelen. Beter dan botox!

Alles veranderde toen we samen naar een evenement moesten in het buitenland. Een vliegreis en vier nachten op hotel. We gingen in groep, met zes andere collega’s. Drie dagen ging het goed, maar die laatste avond waren we allebei niet meer te houden. Onze hotelkamers lagen naast elkaar en toen we lichtjes dronken elk voor onze eigen deur stonden, werden we als magneten naar elkaar toe gezogen. De ontlading was immens. Die kus voelde aan alsof ik nog nooit iemand gekust had, zo gretig... Maar na enkele minuten lieten we elkaar los en fluisterde ik: ‘Wat nu?’. ‘Ik weet het niet...’, antwoordde hij. Die avond zijn we allebei in ons eigen bed gaan slapen. De dag erna zaten we naast elkaar in het vliegtuig. We spraken af dat het heel leuk was geweest, maar dat het een veel te groot risico was om verder te gaan. Er was geen verliefdheid in het spel, enkel lust, en dat is het niet waard om twee huwelijken voor op het spel te zetten.”

Lees ook: Stephanie maakte een slippertje toen ze met een vriendin op reis ging

“Maar een week later begonnen we te Whatsappen en toen vlogen de vonken ervan af. Er was een vuurtje aangewakkerd en het moest geblust worden. Unfinished business. Op een dag dat ik uitzonderlijk thuis kon werken, kwam hij langs en hebben we afgemaakt waar we op het congres aan begonnen waren. Het was de beste seks van mijn leven, net omdat het zo verboden was. Helemaal zoals in de film, maar dan met een écht orgasme op het einde. Nadien hebben we nog een paar keer gekust in de auto en een beetje gefriemeld, maar omdat zo’n affaire toch geen toekomst heeft, hebben we er in alle vriendschap een punt achter gezet. Vreemd genoeg voel ik me totaal niet schuldig. Ik zie het nu als een klein, opwindend intermezzo dat me maandenlang tien jaar jonger deed voelen. Beter dan botox!”

Meer straffe getuigenissen lees je hier:

Openingsbeeld: stockbeeld.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content