Getuigenis: Stephanie maakte een slippertje toen ze met een vriendin op reis ging

Stephanie’s vriend kon geen vakantie krijgen, dus boekte ze een cruise samen met een vriendin. Daar gebeurde echter iets wat ze nooit had durven denken...

Stephanie:”Ik ben niet zo’n avontuurlijk type, heel doorsnee eigenlijk. Ik heb een paar relaties gehad, dan een vaste vriend en had nooit een slippertje gemaakt. Tot die ene zomer. Mijn vriend kon geen vakantie krijgen en ik ging met een vriendin op reis: een cruise naar de Noorse fjorden, daarna verder met een bus naar Lapland. Eens iets totaal anders dan een weekje naar de zon, vonden we. Al lagen we evengoed op een ligstoel aan dek zodra het weer het toeliet.

Lees ook: Cathy werd verliefd op de man van haar beste vriendin

Op de laatste dag van de cruise stak er een storm op, die de glazen over tafel duwde en het schip zo deed deinen dat je met moeite de horizon kon zien. Mijn vriendin heeft al geen zeebenen, dus was ze een van de eersten die met een groen gezicht de eetzaal verliet. Al snel volgden de andere medereizigers… Uiteindelijk was ik de enige die overbleef, met een knappe Zweed die eerder die avond aan me was voorgesteld. Een man met iets te lang blond haar, mooie ogen en een naam die ik onmiddellijk vergeten was, maar van wie ik meteen dacht: wow! We bleven hangen aan de bar, en dronken whisky, terwijl het schip van de ene kant naar de andere rolde. Ik ben nooit zeeziek, en ook niet snel bang, dus toen hij voorstelde om het dek op te gaan, stemde ik in. Boven kwamen we in een donkere, woeste wereld; de zee brulde en zo nu en dan sloegen er hoge golven over het dek. We moesten elkaar stevig vasthouden om overeind te blijven. De opwinding sneed mijn adem af: hij en ik te midden van al dat oergeweld… Ik huiverde, en hij trok me tegen zich aan en sloeg zijn jasje om ons heen. Ik weet niet wat er harder bonkte: mijn hart of de golven.

‘BIJ HEM IN DAT SMALLE
BED, MET DE WIND
DIE TEGEN DE LUIKEN
BONKTE, VOELDE IK ZO
INTENS DAT IK LEEFDE,
EN STERK WAS, EN
VERLEIDELIJK’

Toen hij me kuste, smaakten zijn lippen naar zout en op zijn tong kon ik de whisky nog proeven. En toen zijn vingertoppen mijn hals streelden, op dat ene plekje dat me altijd doet smelten, was ik verloren. Hoe we in zijn hut zijn geraakt, weet ik niet. En ook niet hoe we uit onze kleren zijn gekomen. Ik weet wél dat zijn borst breed was en zijn armen gespierd en het Engels waarin hij geile woordjes fluisterde, iets voor gevorderden.

Ik zal niet beweren dat het de beste seks van mijn leven was. Er zijn zo veel manieren om goede seks te hebben, van de tevreden vrijpartij met mijn vriend tot het vluggertje op een feestje. Maar ik weet wél dat het de meest opwindende ervaring was die ik ooit beleefd heb. Bij hem in dat smalle bed, met de wind die tegen de luiken bonkte, voelde ik zo intens dat ik leefde, en sterk was, en verleidelijk. Het verbodene, het spontane, het feit dat ik helemaal niets wist van die man die nu mijn intiemste plekjes kende… Het was overweldigend zalig. De volgende dag gingen we van boord, en ik heb mijn Zweed nooit meer teruggezien. Ik heb het nooit aan iemand verteld. Spijt heb ik niet, maar het was echt wel niet voor herhaling vatbaar. Ik ben intussen gelukkig getrouwd met mijn vriend. Maar zo nu en dan, als ik een blonde man zie met haar dat net een beetje te lang is, voel ik iets samentrekken in mijn buik. Dan ben ik weer even terug op dat woest deinende schip van toen.”

Openingsbeeld: stockbeeld.

Lees nog meer getuigenissen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content