Grappig: dit wijst volgens onderzoek op een goede relatie

Het ene onderzoek is al geloofwaardiger dan het andere... Toch is het vaak grappig om ook de minder wetenschappelijk bewezen onderzoeken te lezen. Dit is zo’n hilarisch pareltje... Het geeft aan wat goed is voor je relatie. En neen, het heeft niets met trouw, humor of seks te maken.

Het zou namelijk goed zijn voor je relatie om in elkaars bijzijn scheten te laten. Mensen die zich zo op hun gemak voelen bij elkaar dat ze scheetjes durven te laten, zouden langer samen blijven.

Voor het onderzoek onderzocht Mic het scheetgedrag van meer dan 125 twintigers die een relatie hadden. 29% van de deelnemers liet een eerste scheetje binnen 2 tot 6 maanden van de relatie. 25% deed er wat langer over, tussen de 6 en 12 maanden om precies te zijn. 22% voelde zich zo op zijn gemak dat er na een paar weken al windjes werden gelaten. 7% zei nooit eentje te laten vliegen in het bijzijn van partner.

Scheetjes laten bij je partner toont aan dat je je echt op je gemak voelt bij elkaar”, schrijft klinisch therapeut Robert Huizenga. “Je kunt volledig jezelf zijn.”

Meer over relaties & seks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content