Happy single: 5 signalen dat hij niet jouw ware is

Een nieuwe partner leren kennen en je bent dol op hem? Dat is fantastisch nieuws! Toch zijn er een aantal factoren die je liever niet negeert als het wat serieuzer wordt. Herken je dit? Dan is de kans heel groot dat hij niet die ware is.

1. Hij wordt agressief, ook al slaat hij niet

Je denkt waarschijnlijk dat dit heel logisch is, maar dat is het helaas niet. De meeste vrouwen die in gewelddadige relaties hebben gezeten zijn sterk en krijgen geen slagen voordat ze al een lange tijd samenwonen. En gewelddadige mannen zijn vaak heel charmant. Merk je dat hij opvliegend kan zijn, met dingen gooit of bijzonder grof kan reageren en je kan uitschelden? Dan kun je maar beter opletten.

2. Hij is erg bezitterig

Gezonde jaloezie is egostrelend en zeker niet verkeerd. Maar als hij bezitterig wordt, is het gevaarlijk. Heeft hij liever niet dat je nog praat met mannelijke collega’s, vindt hij dat je te veel tijd besteed aan je moeder of vriendinnen of wilt hij niet dat je zonder hem de deur uit gaat? Dan kun je er maar beter met hem over praten. Want je relaties buiten deze zijn net zo belangrijk voor je welzijn.

3. Hij liegt en/of bedriegt

Je merkt dat hij nog met andere vrouwen bezig is terwijl jullie al een tijdje daten, hij liegt over waar hij was of hij komt afspraken niet na... Het zijn allemaal signalen dat hij niet volledig eerlijk is. En zo wordt het heel moeilijk, want vertrouwen is nu eenmaal een belangrijke basis van een gezonde relatie. 

4. Hij is verslaafd

Dat hij dagelijks zijn kop koffie nodig heeft om aanspreekbaar te zijn, is natuurlijk geen probleem. Maar als hij wel erg vaak gokt, niet vies is van drugs of dagelijks alcohol drinkt, kun je maar beter opletten. Het is altijd mooi dat je iemand wilt helpen, maar een serieuze verslaving is een erg moeilijke basis voor een relatie. Onmogelijk is het niet, maar je kunt toch maar beter op je hoede zijn.

5. Je voelt je zijn ware

Zelfvertrouwen is erg belangrijk. Maar een beetje bevestiging van je partner kan zeker geen kwaad. Niets is zo mooi als je partner die je het gevoel geeft dat je écht de moeite waard bent, dat je prachtig bent zoals je bent en dat je fantastisch bent in wat je doet. Geeft je je partner niet het gevoel dat je zijn ware bent, dat je voor hem de beste persoon op aarde bent, dan is de kans groot dat jullie niet voor elkaar gemaakt zijn.

Meer over relaties & seks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content