Benieuwd wat er je deze maand allemaal te wachten staat? Wij weten het! Kijk snel naar jouw sterrenbeeld en krijg een blik op wat je deze maand allemaal kan verwachten …

Deze maand zijn onze stieren echt niet alleen maar koppig, al is dat de karaktertrek waarmee ze vaak geassocieerd worden. Ze zijn ook betrouwbaar, ambitieus en sensueel, en ze hebben oog voor schoonheid. Ze kunnen goed met geld omspringen en zijn daardoor soms wel een beetje bezitterig en materialistisch.

STIER VAN 21/4 TOT 21/5

Liefde: op de 1ste doe je er goed aan alle registers open te trekken op het gebied van romantiek. Wees niet bang om je emoties te uiten. Rond de 9de bloeit de liefde.

Job: je bent op zoek naar een manier om meer voldoening uit je werk te halen en rond de 5de kom je tot een inzicht dat helpt.

Stemming: volg je instinct.

Tweelingen VAN 22/5 TOT 21/6

Liefde: je kunt dromen, maar soms is het nodig om met beide voeten op de grond te komen en te zien wat er voor kansen liggen. Vertel iemand rond de 5de hoe je je voelt; rond de 12de heeft de liefde dan geen woorden meer nodig.

Job: laat je niet ontmoedigen als alles wat traag gaat.

Stemming: heb geduld.

 

Kreeft VAN 22/6 TOT 22/7

Liefde: in het begin van de maand weet je niet goed wat je moet denken, maar tegen de 4de of 5de wordt duidelijk wat je kunt doen om de liefde weer in goede banen te leiden.

Job: als je voelt dat niet alles loopt zoals het moet op je werk, doe dan niet alsof er niets aan de hand is.

Stemming: kom in actie.

 

Leeuw VAN 23/7 TOT 23/8

Liefde: in het begin van de maand heeft iemand van wie je houdt je hulp hard nodig. Wees gul met je tijd en je wordt zeker beloond. De 17de wordt een topdag.

Job: ook deze maand zit je vol ideeën en wilde plannen, maar zorg dat ze niet té wild worden voor de mensen in je omgeving.

Stemming: blijf realistisch.

 

Maagd VAN 24/8 TOT 23/9

Liefde: je straalt gewoon, want het leven zit je mee en je voelt je sterk en energiek. Geen wonder dat je een nieuwe aanbidder aantrekt, of dat je partner opnieuw verliefd op je wordt.

Job: je hebt het naar je zin op je werk, of misschien is er een collega die het leven leuker maakt?

Stemming: geniet ervan.

 

Weegschaal VAN 24/9 TOT 23/10

Liefde: je voelt je wat lusteloos en alles loopt niet zoals je wilt in je privéleven. Hoog tijd dat een bepaalde kwestie eindelijk eens uitgepraat wordt; neem dus zelf initiatief.

Job: in de tweede helft van de maand behaal je succes op je werk en je bent creatiever dan ooit.

Stemming: volg je intuïtie.

 

Schorpioen VAN 24/10 TOT 22/11

Liefde: iemand met wie je samenwerkt aan een project, kan nu meer voor je gaan betekenen. Rond de 4de bloeit de romantiek volop, maar pas rond de 9de op voor jaloezie.

Job: je neemt initiatieven, en dat valt je medewerkers en superieuren op. Geen wonder dat iedereen op je rekent.

Stemming: wees extra sociaal.

Boogschutter VAN 23/11 TOT 21/12

Liefde: je hebt het de eerste week van de maand zo druk met je financiën en andere beslommeringen dat je weinig tijd maakt voor de liefde. Rond de 9de is de communicatie weer optimaal.

Job: je wilt weten waar je aan toe bent, en de enige manier om daarachter te komen, is vragen stellen.

Stemming: neem initiatief.

 

Steenbok VAN 22/12 TOT 20/1

Liefde: aan het begin van de maand loopt de communicatie tussen jou en je geliefde beter dan ooit en je zit vol mooie plannen! Pas rond de 15de op dat je niet overdrijft; dat schrikt af.

Job: je doet je werk uitstekend en dat wordt opgemerkt. Reken op een stevig compliment.

Stemming: volg je eigen pad.

 

Waterman VAN 21/1 TOT 18/2

Liefde: je bent nogal gestrest en je vindt dat anderen veel te veel van je eisen, dus romantiek is ver te zoeken. Wees rond de 13de eerlijk met anderen en jezelf en het komt goed.

Job: dit is een maand waarin je extra op de details moet letten; een vergissing is snel gemaakt.

Stemming: blijf jezelf.

 

Vissen VAN 19/2 TOT 20/3

Liefde: iemand heeft het beste met je voor, en je doet er verkeerd aan om achter alles een andere motivatie te zoeken. Vooral rond de 10de is positief blijven een must.

Job: jij kunt uitstekend met collega’s en meerderen opschieten, en deze maand word je daar extra voor beloond.

Stemming: stel je open.

 

Ram VAN 21/3 TOT 20/4

Liefde: hét advies van deze maand: blijf stevig met beide voeten op de grond staan. Waardeer de ander voor wie hij is: droomprinsen bestaan immers niet.

Job: je bent een bepaalde weg ingeslagen, en als je het grote succes wilt oogsten, hoef je alleen maar op die weg door te gaan.

Stemming: relax meer.

Tips om er een nog betere maand van te maken: