Home Psycho & Relatie Horoscoop: dit staat jou te wachten in augustus

Horoscoop: dit staat jou te wachten in augustus

Horoscoop: dit staat jou te wachten in augustus

Voor de Steenbok is het moment gekomen om romantische plannen te maken, terwijl de koppige Leeuw deze maand best op zijn hoede is. Boogschutters mogen even wat tijd voor zichzelf nemen. En Tweelingen: take a deep breath and carry on!

 

Leeuw

Leeuwen hebben een warm hart en ze houden van actie. Het is voor hen enorm belangrijk om bemind en bewonderd te worden; ze staan graag in de belangstelling. Vandaar dat er onder acteurs veel Leeuwen zijn. Leeuwen kunnen behoorlijk koppig zijn, en als ze eenmaal ergens van overtuigd zijn, is het bijzonder moeilijk om hen op andere gedachten te brengen.

Liefde: romantiek is allemaal goed en wel, maar in de eerste week van de maand moet de liefde op de achtergrond blijven en gaat de aandacht naar je financiën. Vanaf de 7de kun je weer hand in hand met je geliefde door het leven.

Job: zorg dat je alle feiten op een rijtje hebt, en neem geen overhaaste beslissingen.

Stemming: wees voorzichtig.

Maagd

Liefde: al vanaf de eerste dag van de maand bloeit de liefde; het geluk lacht je toe en als je vrijgezel bent, zou dat de komende weken weleens kunnen veranderen. Wees alleen niet té kritisch.

Job: er staan je mooie tijden te wachten: je boekt succes en misschien zit er zelfs promotie in, of een nieuwe jobaanbieding?

Stemming: grijp je kans.

Weegschaal

Liefde: de komende maand zul je zelf het initiatief moeten nemen om je relatie extra pit te geven. Boek een weekendje weg, verwen de ander met een zalige maaltijd… Wees inventief.

Job: je creativiteit is nu enorm. Tijd om na te denken waar je over 5 of 10 jaar wilt staan. Op de 30ste krijg je fijn nieuws.

Stemming: maak plannen.

Schorpioen

Liefde: je droomt van romantiek, maar onderschat de waarde van een simpele, betrouwbare liefde niet. Toon je waardering voor de kleine dingen en de grootse gevoelens komen vanzelf.

Job: op je werk gaat alles rustig zijn gang, en dat is iets waar veel mensen je om zouden benijden. Zin in spanning? Ga wat meer sporten.

Stemming: tel je zegeningen.

Boogschutter

Liefde: je bent het begin van de maand behoorlijk gespannen, en dat is natuurlijk geen gunstig klimaat voor romantiek. Probeer te relaxen, met yoga bijvoorbeeld, en stel de grootste plannen uit tot na de 7de.

Job: iemand irriteert je nu grenzeloos, maar blijf kalm, zeker als de bron van irritatie een chef is!

Stemming: neem even pauze.

Steenbok

Liefde: je hebt je een beetje verloren gevoeld, maar nu is het moment gekomen om plannen te maken voor de toekomst. Wil je samen een nieuwe richting inslaan? Of is het tijd voor een nieuwe liefde?

Job: jij kunt uitstekend plannen, en dat is voor een deel het geheim van je succes. Rond de 9de krijg je een niet te missen kans.

Stemming: laat je gelden.

Waterman

Liefde: op de 10de en de 11de zul je een flinke dosis zelfbeheersing aan de dag moeten leggen, anders komen er brokken van. Vanaf de 12de volgen er positieve ontwikkelingen.

Job: laat je meer gelden; misschien kun je met nieuwe voorstellen komen, of een grote bijdrage leveren aan een project?

Stemming: vertrouw op jezelf.

Vissen

Liefde: op de 5de en de 6de zul je een beetje op je tenen moeten lopen: iemand is je niet goed gezind, maar gelukkig heb je geen moeite om hem of haar een stap voor te blijven.

Job: op de 10de en 11de zul je je goed moeten voorbereiden als je iets wilt bereiken. Op de 14de en 15de pluk je daar de vruchten van.

Stemming: blijf vertrouwen.

Ram

Liefde: dit is een goede maand om na te gaan wat je precies wilt in de liefde. Je ontdekt iets wat een groot verschil kan maken voor de toekomst. Wordt een oud probleem eindelijk opgelost?

Job: je hebt de neiging moeilijke karweitjes voor je uit te schuiven, maar dat maakt dat je er alleen maar meer tegen opziet.

Stemming: kom in actie.

Stier

Liefde: het wordt een fantastische maand voor je, met leuke verrassingen en spontane beslissingen. Geniet met volle teugen, maar pas op dat je niet te veel geld uitgeeft rond de 7de.

Job: op je werk gebeuren er een aantal dingen die het leven prettiger maken. Opslag? Een nieuwe collega met wie je uitstekend kunt opschieten?

Stemming: geniet ervan.

Tweelingen

Liefde: soms zit je niet op dezelfde golflengte met je partner of je geliefde. Als dat zo is op de 1ste of 2de, raak dan niet overstuur, maar praat het uit. Van fouten kun je trouwens leren.

Job: in het begin van de maand loopt niet alles zoals je zou willen; zit een collega je dwars? Haal diep adem en wacht af.

Stemming: blijf kalm.

Kreeft

Liefde: in het begin van de maand staat alles in het teken van de romantiek. Rond de 7de voel je je een beetje minder; misschien heb je een kou onder de leden, of misschien heb je te veel gefeest?

Job: je begint de maand erg positief, maar neem niet te veel hooi op je vork. Na de 7de heb je je energie hard nodig.

Stemming: matig je tempo.

Tips om er nog een betere maand van te maken: