Onderzoek: dit is het beste moment van de dag om seks te hebben

Wat is nu eigenlijk het beste moment om de liefde te bedrijven? Volgens dit nieuwe onderzoek kun je best in de ochtend vrijen.

Hebben jullie vandaag om 07.30 uur nog seks gehad? Dan ben je goed bezig volgens het nieuwe onderzoek waaraan 1.000 gezonde en actieve mensen deelnamen. Haal je 07.30 uur niet, dan vrij je best 45 minuten nadat je ontwaakt bent.

Gelukkig gevoel

Door ’s morgens de liefde te bedrijven start je de dag met een gelukkig gevoel. Dat komt omdat er endorfines, hormonen die je gelukkig maken, vrijkomen. Bovendien verlaagt een vrijpartij je bloeddruk en stressgehalte.

In het onderzoek, uitgevoerd door Forza Supplements, werden 1.000 deelnemers gevraagd om de te melden wat het beste moment was om te vrijen, joggen, gewichtheffen, eten en slapen. 

De deelnemers gaven aan dat ze voor het ontbijt gingen sporten, op die manier hopen ze meer reserves te verbranden. (Wil je graag sporten voor het eten? Lees dan even deze tips van een personal trainer.) Daarna mag je zeker niet vergeten te ontbijten. En vlak na dat ontbijt zou hét uitgelezen moment zijn voor een stomende vrijpartij. Om 22.10 uur zou je best gaan slapen, opstaan is dan weer het best om 06.45 uur.

 

Meer artikels over relaties & seks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content