Moet liefde altijd per se iets tussen twee mensen zijn? Niet als je het aan Jirka (27), Mathias (31) en Ruben (27) vraagt, zelfs niet in de meest romantische zin van het woord. Al twee jaar zijn zij namelijk gelukkig met drie: “Ik denk niet dat polyamorie iets is voor iedereen, maar voor ons werkt het perfect. De liefde die je normaal van één partner krijgt, krijg ik in tweevoud. En ook voor ons huishouden is het best praktisch eigenlijk”, legt Jirka uit.

Meer lezen over polyamorie en andere relatievormen? Lees dan zeker ook dit artikel: ‘Liefde anno 2020: van monogamie naar polyamorie en open relaties?’ 

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Dit artikel maak deel uit van ons relatiedossier. Meer lezen? Klik hier

Spread love, not corona! 2020 is op z’n zachtst gezegd een speciaal jaar. Om wat extra liefde de wereld in te sturen, komen wij bij Feeling met een groot relatiedossier. Waarom stappen steeds meer mensen af van klassieke monogamie? Zijn we ook anno 2020 nog steeds te preuts wanneer het op het ontdekken van onze eigen seksuele verlangens aankomt? Hoe maak je van je nieuwe plusfamilie een succes? En hoe goed zijn we eigenlijk nog in échte intimiteit? Je leest het allemaal en nog veel meer in ons relatiedossier.

MEER GETUIGENISSEN VAN ONZE LEZERESSEN: