Vreemdgangers klappen uit de biecht: aan deze 10 signalen herken je bedrog

Wie kan het best vertellen hoe je overspelig gedrag herkent? Juist ja: vreemdgangers zelf. Daarom deed Victoria Milan, een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje, een onderzoek bij hun klanten. Heb jij twijfels over de trouw van je partner? Lees dan even over deze signalen.

Voor het onderzoek ondervroeg Victoria Milan 5.780 van haar actieve leden om erachter te komen hoe zij zouden reageren mochten ze betrapt worden bij overspel, en wat de top tien ‘tekenen van een bedrieger’ zijn na een afspraak met een minnaar of minnares.

Een overspelige partner betrappen is niet zo gemakkelijk als je zou denken. Slechts 15% van de vreemdgaande vrouwen en 18% van de overspelige mannen is ooit betrapt, volgens een recent onderzoek. Bovendien gelooft 70% van zowel de vreemdgaande mannen als vrouwen dat hun partner niets vermoedt wanneer ze thuiskomen van een afspraak met hun minnaar of minnares.

Lees ook: Straffe getuigenis: “Ik hou van mijn vrouw, waarom bedrieg ik haar dan?”

Top 10: tekens van vreemdgaande partners die thuiskomen van een afspraakje:

  1. Is je partner extra voorzichtig met zijn/haar privacy (smartphone, e-mail,...), dan is dat geen goed teken.
  2. Meer afstand of het vermijden van oogcontact is nog zo’n signaal.
  3. Je geliefde ziet er té goed uit? Hij/zij is te goed gekleed of extra bezorgd om zijn/haar uiterlijk? Dat kan wijzen op afspraakjes met anderen.
  4. Je partner gedraagt zich niet natuurlijk. Bovendien maakt hij/zij zich geen zorgen over familiezaken en lijkt hij/zij altijd met andere dingen bezig.
  5. Op rare momenten douchen of kleren onmiddellijk in de was gooien, kan ook een teken zijn van overspel.
  6. De verhalen die je hoort lijken niet te kloppen. Alibi’s worden verward en verhalen zijn verwarrend. Herkenbaar? Geen goed teken.
  7. Is je partner extra lief? Ook dat kan verdacht zijn, dat komt door schuldgevoelens.
  8. Fysieke tekens zijn lippenstiftvlekken of parfum op kleding.
  9. Wanneer je partner niet me je wil vrijen of direct naar bed wilt, kan dat ook een teken zijn.
  10. Je vindt rekeningen of facturen van restaurants of hotelkamers waar je niet geweest bent? Ook dat kan verdacht zijn.

Wij gingen undercover. Ontdek hier wat onze redactrice leerde tijdens haar bezoek aan datingsites voor vreemdgangers

Zo reageren betrapte vreemdgangers

Mannen en vrouwen reageren anders als ze betrapt worden op overspel. Meer dan een derde van de vrouwen zegt dat zij het niet zouden proberen te ontkennen. Ze zouden toegeven dat ze een verhouding hadden, gewoon om te kijken wat er gebeurt. Mannen twijfelen tussen doen alsof ze verbaasd zijn en om bewijs vragen aan de ene kant, en aan de andere kant rechtstreeks toegeven dat ze iemand anders hebben. De tweede meest populaire reactie van mannen is om keihard te ontkennen dat ze een verhouding hebben met iemand anders.

Meer over relaties & seks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content