Zo vaak denken vrouwen per dag aan seks

Een cliché zo hoog als een huis, mannen denken om de zeven seconden aan seks. Maar hoe zit dat eigenlijk met vrouwen? Hoe vaak springt het in onze gedachten?

IllicitEncounters.com, een datingsite voor vreemdgangers, heeft samen met de universiteit van Ohio een studie gedaan met 283 respondenten, allemaal tussen 18 en 25 jaar. Het doel was om uit te zoeken hoe vaak mannen en vrouwen aan basisnoden denken, zoals eten, slaap of seks.

Gedurende een week moesten de studenten telkens opschrijven wanneer ze aan één van de basisnoden dachten. Bij de mannen waren de resultaten weinig verrassend: ze dachten gemiddeld meer aan seks dan vrouwen, maar ze dachten niet enkel aan seks, want even vaak kwam eten of slaap in hun gedachten. Mannen dachten gemiddeld om de 28 minuten aan seks, om de 33 minuten denken ze aan slapen en aan voedsel denken ze gemiddeld om de 38 minuten.

Maar als je denkt dat vrouwen amper aan seks denken, heb je het mis. Want vrouwen denken gemiddeld om de 50 minuten aan seks, goed voor zo’n 18,6 keer per dag dus. En ze denken er meer aan dan aan slaap (om de 72 minuten) of aan eten (om de 62 minuten).

Meer over seks & relaties:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content