Na zoveel afspraakjes gaan vrouwen gemiddeld naar bed met hun date

Het bed induiken na een eerste date? Veel Belgische vrouwen passen liever, dat blijkt uit onderzoek van Victoria Milan, een datingsite voor mensen met een partner die toch op zoek zijn naar een avontuurtje.

 

Victoria Milan voerde enquêtes uit bij leden uit 10 verschillende landen. 5.650 actief vreemdgaande vrouwen vulden de vragenlijst in. Wat blijkt? Vrouwen uit België, Nederland, Polen en de Tsjechische Republiek zullen niet zo snel de lakens delen met een nieuwe minnaar. In andere landen, zoals Frankrijk bijvoorbeeld, zijn vrouwen sneller gewonnen voor een avontuurtje.

Lees ook wat onze redactrice schreef over haar ervaring op een online datingsite voor vreemdgangers

Het ‘braafst’ zijn de vrouwen uit de Tsjechische Republiek en Polen, slechts 13% van de Tsjechische vrouwen zal al na het eerste afspraakje met een nieuwe minnaar naar bed gaan. Ze wachten minstens tot de vierde date, aldus het onderzoek. Bij de Poolse vrouwen is dat zelfs maar 12%, al geeft 42% wel aan dat ze na de tweede date wél de lakens delen met hun nieuwe minnaar. Ook de Belgische vrouw zal zich niet zomaar gewonnen geven. 15% zegt al op een eerste date tussen de lakens te duiken, bij 40% is het de tweede keer prijs. Frankrijk is dan weer niet preuts. Maar liefst 60% van de Franse dames zegt na de eerste date een vrijpartij al te zien zitten. Toch is dat niet de topper, die is weggelegd voor landen in het noorden, zo zijn de Zweden, Denen, Noren en Finnen wel in voor een avontuurtje.

‘Heat of the moment’

Opmerkelijk, de vrouwen spreken hier niet over vorige ervaringen, maar wel over hun verwachtingen. Zo zeggen ze allemaal dat ze tijdens het afspraakje beslissen of ze over gaan tot seks. Alles hangt dus een beetje af van ’the heat of the moment.’

Meer over seks & relaties:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content