10 x nieuwste parfums van dit najaar

De herfst staat voor de deur. Tijd voor een nieuw geurtje dat je meteen in de gezellige najaarssfeer brengt en je najaarsoufit compleet maakt. Ontdek hier de nieuwste parfums van het najaar 2015.

Nu we de nieuwste beautytrends van het najaar 2015 kennen (donkerrode lippen, dramatische ogen, blushy wangen) is het tijd om op zoek te gaan voor een lekker geurtje daarbij. Feeling stelde een lijst samen van de nieuwste IT-parfums van de herfst 2015.

1. Eau de parfum van Miu Miu

Na lang wachten is hij er eindelijk: de eerste geur van Miu Miu. Net zoals de modecollectie is het parfum excentriek, anders, mooi met een elegante, sensuele bloemengeur. De basisnoten zijn patchouli en hout. Jasmijn en roos in de kern en lelietjes-van-dalen geven een fleurige afwerking.

Eau de parfum – Miu Miu- vanaf € 58,90

2. Daisy dream forever van Marc Jacobs

Wegdromen bij de bloemige Daisy-geuren van Marc Jacobs doen we maar al te graag. Alleen al voor het leuke design van het flesje wil je de nieuwe herfstgeur in huis halen. De ondertonen van muskus en kokos en de fruitige topnoten maken deze geur tot een succes.

Daisy dream forever – Marc Jacobs – € 77

3. Fleur de Portofino van Tom Ford

Tom Ford brengt dit najaar een heerlijke mediterrane geur uit die perfect is voor de nazomer. Tegelijkertijd gewaagd en onschuldig met bloementoetsen en vleugjes honing en citrusvruchten.

Fleur de Portofino – Tom Ford – €193

4. Gardenia Rattan van Aerin

Aerin Lauder, kleindochter van, bracht vijf prachtige geuren naar de parfumerie. Elke geur is uniek en staat voor een aparte persoonlijkheid. Gardenia Rattan, Amber Musk, Lilac Path, Ikat Jasmin en Evening Rose zijn de vijf geuren waaruit je kan kiezen.

Geur Aerin – €99,40

5. Blossoming honeysuckle & white tea van Molton Brown

Een delicate geur geïnspireerd op een oosterse godin is een uitstekende herfstgeur voor een Feelingvrouw. De ondertonen van vanille en hout gaan perfect gepaard met de jasmijn en citrustinten.

Blossoming honeysuckle & white tea – Molton Brown – € 49

6. Live Irresistible van Givenchy

De nieuwste geur van Givenchy is geïnspireerd op de ambitieuze vrouw die alles uit haar dag haalt. Het leven is voor haar een avontuur met elke dag nieuwe ontdekkingen en ze heeft een voorliefde voor de lichtstad Parijs. Een onweerstaanbare geur voor een onweerstaanbaar leven.

Live irresistible – Givenchy – € 88,25

7. Olympea van Paco Rabanne

Paco Rabanne komt dit najaar met een florale, oriëntaalse geur: Olympea. Een verwijzing naar een vrouw van overwinningen zoals Cleopatra. De geur is sensueel dankzij de gezouten vanille, maar ook fris en met bloemige noten. Het ontwerp van het flesje past perfect bij de iconische naam.

Olympea – Paco Rabanne – € 188,90

8. Bamboo van Gucci

Bamboo is een exclusieve geur speciaal ontworpen voor de hedendaagse, veelzijdige vrouw. Het parfum is tegelijkertijd zacht en intens met topnoten van bergamot, een kern van ylang ylang en houtnoten als basis.

Bamboo – Gucci – € 50,90

9. Eau parfumée van Bulgari

De Eau Parfumée is de nieuwe herfstgeur van Bulgari, een luxe cologne voor zowel mannen als vrouwen. De reeks bestaat uit vier geuren. De Thé Bleu, geïnspireerd op de fijnste Chinese Oolong thee. De Thé Rouge, een warme geur op basis van Zuid-Afrikaanse rode thee. De Thé Vert als homage aan de Japanse groene thee en ten slotte de Thé Blanc, een herinnering aan de zeldzame thee uit het Himalayagebergte. De geuren hebben elk hun unieke kenmerken en brengen je naar exotische oorden.

Eau Parfumée –Bulgari – € 103,50

10. Alaia van Alaïa Paris

De dierlijke en muskusachtige basisnoten geven het gevoel van een tweede huid. De bloemige extracten en luchtige noten geven een frisse touch aan de geur. Een ideal eau de parfum voor de moderne vrouw.

Alaïa Paris – Alaïa – € 50,50

Fotospecial nieuwste parfums najaar 2015

Partner Content

Gesponsorde content