3 manieren om de off-shoulder top te combineren

Nu de lente in het land is, mag je gerust al een beetje meer huid laten zien. Dit kan op geen betere manier dan met een subtiele maar sexy off-shoulder top! Maar hoe draag je deze essential nu precies? We halen inspiratie bij enkele celebs.

1. Comfy en sporty

sporty comfy

Combineer net zoals Kendall Jenner je schoudertop met een sportieve jeans en sneakers. Wil je het toch nog net iets vrouwelijker? Combineer dan met een mooie ballerina en bijpassende clutch. Voor een look zoals die van it-girl Olivia Palermo, kies je best voor een statement top met oversized mouwen.

2. Strak en sexy

sexy off shoulder top

Je kan ook gaan voor een iets mannelijkere maar des te verleidelijkere look. Kies voor elegant zwart en wit. Emma Watson en Dakota Johnson tonen je hoe je ook met een broek vrouwelijk en sexy kan zijn. Ideaal voor een avondje uit!

3. Bohemian en stoer

bohemian off shoulder

Voor een hippe bohemian look combineer je een folkloristisch off-shoulder shirt met een ripped jeans of kanten rok of short. Blogster Julie Sariñana (@sincerelyjules) en stijlicoon Beyoncé laten zien hoe je op en top straalt in deze outfit.

Ontdek naast deze sexy schoudertop nog meer kledingstukken die je instant aantrekkelijk maken en haal ook voor je korte zomercoupe inspiratie bij deze 6 celebrities.

De mooiste off-shoulder tops voor de lente/zomer 2016:

Partner Content

Gesponsorde content