5 Spa’s in de Elzas

Wil je vakantie en ontspanning combineren, test dan zeker deze luxueuze spa's in de Elzas. In no time heb je een gezonde gloed en een vakantiegevoel, wat moet je nog meer hebben? Wij zochten voor jou dé 5 spa's in Alsace.

Spa 1: La Clairière bio en spa hotel

Helemaal tot rust komen is hier de boodschap. De uitzonderlijke omgeving met bos om te mediteren, creëert een harmonieuze en rustgevende sfeer. De spa heeft verschillende sauna's en baden, een rustruimte en een fitness- en yogazaal, bovendien is het water van de spa verrijkt met mineralen en wordt het gefilterd door lagen van zandsteen. In het restaurant kun je genieten van bio-maaltijden.

Spa 2: L'Hostellerie des Châteaux

Verstopt tussen de wijngaarden vinden we l'Hostellerie des Châteaux. Het hotel met bijhorende Spa is gelegen in een authentiek dorpje Ottrot. Het is de ideale locatie voor een romantische weekend gecombineerd met een zalige spa ervaring.

Spa 3: Chez Julien

Het hotel Chez Julien heeft een gloednieuwe, luxueuze spa. Met een gigantische buitenzwembad heb je de mogelijkheid om te genieten van de zon in het prachtige park. Daarnaast heb je ook een sauna, hamam en de mogelijkheid tot massages. Ideaal na een lange wandeling in de mooie omgeving.

Spa 4: La source des sens

Met een spa van 200m² en 18 nieuwe kamers is het hotel-restaurant zeker een bezoekje waard. Met zijn grote tuin, uitgebreide spa en aangename sfeer is de spa de ideale locatie om uit te rusten en te ontspannen. In de lente bieden ze een speciaal, sensitief parcours aan.

Spa 5: les Violettes

Zie het leven door een roze bril in 'les Violettes'. Het luxueuze hotel/spa zorgt ervoor dat je nadien terug zorgeloos en relaxt door het leven kan gaan. De hamam, geparfumeerde kaarsen, rustruimtes en een lounge bar geven je een instant vakantiegevoel

Partner Content

Gesponsorde content