5 x havermout van chef Jamie Oliver

Havermout is gezond en lekker, de perfecte basis dus voor een evenwichtig ontbijt. Maar het dreigt al snel saai te worden. Jamie Oliver leert ons hoe je de perfecte havermoutpap maakt en kiest voor 5 verschillende toppings om het af te werken. 

Voor een goede havermoutpap gebruikt Jamie Oliver de klassieke haver, organisch. "Dit duurt misschien iets langer, maar de smaak is veel beter."

"Voor 1 kop havermout gebruik je 3 koppen water, voeg zeezout toe en breng aan de kook. Laat daarna zacht doorsudderen gedurende 10 à 15 minuten en roer regelmatig. Vervolgens melk en suiker toevoegen naar smaak."

De basis van je havermout is klaar, nu volgt de topping. Jamie Oliver toont 5 lekkere varianten om veel te kunnen afwisselen. 

Ga liever voor een fruitonbijt? Bekijk hier enkele heerlijke ideeën van gezondheidsgoeroe Pascale Naessens.

Video: havermout van Jamie Oliver 

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Lees ook: 

Boost je ontbijt! 

Zo begin je de dag altijd met een glimlach

3 x gezond en origineel broodbeleg

Partner Content

Gesponsorde content