6x gekleurde eyeliners voor een onweerstaanbare blik

Grijp je bij het zomer make-up maar al te graag naar felle kleurtjes? Laat dit jaar jouw color addiction dan ook terugkomen in je make-up! Wat dacht je bijvoorbeeld van een gekleurde eyeliner? Fashionista’s zijn er alvast helemaal weg van. Blauw, groen, paars of roze? You name it! Alle kleurtjes zijn deze zomer namelijk helemaal trendy.

Een gekleurde eyeliner is altijd een goed idee. Deze make-up trend geeft extra pit aan je hele look. Wij geven je enkele tips voor een 100 procent geslaagde blik. Zo zie je er in een mum van tijd oogverblindend uit!

1. Maak je ooglid egaal

Om ervoor te zorgen dat je make-up heel de dag blijft zitten, breng je een fixerende laag aan over beide oogleden. Dit voorkomt dat het lijntje gaat uitlopen waardoor je er heel de dag zorgeloos kan bijlopen.

2. Teken een dun lijntje

Er bestaan drie manieren om een gekleurde eyeliner aan te brengen:

  • Breng hem aan op de klassieke manier
  • Breng hem bovenop je zwarte eyeliner aan voor een extra mooi effect. Het resultaat is vooral bijzonder als je een eyeliner met glitters gebruikt!
  • Laat je eyeliner een beetje vervagen voor een zelfzekere uitstraling.

Voor de durvers: onderlijn ook je onderste wimperrand met een kleurtje. Let daarbij wel op dat je niet te veel verschillende kleurtjes gebruikt om een regenboogeffect te vermijden.

Een fijn potlood, een dik penseeltje of een mousse. Aan jou om uit te maken welke blik je wil bekomen. Om een gekleurde eyeliner aan de brengen, volg je dezelfde stappen als bij een klassieke eyeliner.

3. Zet het resultaat extra in de verf

Vergeet niet om je kleurtje extra in de verf te zetten door een beetje concealer aan te brengen onder het oog. Dit verbergt je donkere kringen en de oogrimpels zodat je met een verleidelijke blik de dag tegemoet gaat.

Ontdek nog kleurrijke trends voor deze zomer

4x zomerse bronzers

Met dit vreemde trucje lukt je winged eyeliner altijd

Droog je gelakte nagels in 2 minuten met dit wondermiddeltje

Fotospecial: 6x gekleurde eyeliners voor een onweerstaanbare blik

Partner Content

Gesponsorde content